Tone Damli:

Skadet seg: - Vondt

Det ble en trøblete start på artistens sommerferie.

SKADET SEG: Tone Damli skulle nyte sommerferien i Italia, men det gikk ikke helt etter planen. Foto: Skjermdump Instagram
SKADET SEG: Tone Damli skulle nyte sommerferien i Italia, men det gikk ikke helt etter planen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommermånedene er i gang for fullt, og flere reiseglade nordmenn har vendt snuten sørover for å nyte varme feriedager i utlandet.

Blant dem er artist Tone Damli (34), som for tiden ferierer i idylliske Italia sammen med familien. Det har imidlertid ikke gått helt knirkefritt, da hun endte opp med å skade seg rett før avreise.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Dårlig timing

Tirsdag vekket 34-åringen oppsikt på Instagram, hvor hun delte et bilde av seg selv sittende i en rullestol.

«Nydelig vorspiel til familieferie i Italia dette da», skrev hun i innlegget til følgerne sine, og forsikret at hun ikke opplevde brudd i ankelen.

Hun tagget også kjæresten Markus Foss (39) og beklaget for at han må bære alt under reisen, mens hun er den som er «ubrukelig» og går på krykker.

I en SMS til Se og Hør forklarer Damli hva som var årsaken til at hun skadet ankelen.

STOR STAS: Tone Damli tenkte hun skulle la Martin Ødegaard få være i fred. Ødegaard selv hadde andre planer. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Det skjedde da jeg skulle gå om bord i båten med Marlon i armene, så jeg tråkket først ned på benken og deretter ned på dørken der jeg landet feil, og tråkket kraftig over, forteller hun, og fortsetter:

- Var jo rimelig dårlig timing med tanke på at vi skulle stå opp klokka 5 og ta tidlig fly dagen etter med ganske mye bagasje. Men vi har heldigvis en evne til å tenke positivt og være løsningsorienterte, så det gikk bra. Jeg fikk lettet litt på vekten i kofferten da, siden jeg kunne pakke ut høye hæler.

Ferie med krykker

Videre forteller Damli at hun fremdeles har vondt etter at hun tråkket over, men at det går bedre med henne nå.

- Smertene er ok nå, det er jo litt vondt, men Paracet er helt konge.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Hun hadde vel å merke ikke planlagt en ferie med krykker, og på spørsmål om hvor lenge hun må bruke dem, svarer hun:

- Jeg kaster nok krykkene snart, jeg klarer å belaste litt hvis jeg går på tå. Det er litt kronglete med krykker og en liten pjokk på snart to år.

KRYKKER: Tone humper rundt i Romas gater på krykker etter hun skadet foten. Foto: Skjermdump Instagram
KRYKKER: Tone humper rundt i Romas gater på krykker etter hun skadet foten. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Til tross for at Italia-ferien tok en brå vending, forklarer artisten at hun ikke er bekymret for hvordan det blir fremover, da hun tok røntgen før de reiste.

Artisten forteller at hun har tråkket over opptil flere ganger tidligere, men legger ikke skjul på at det var litt ekstra vondt denne gangen.

HJEMME HOS: Tone Damli gir en sniktitt på huset på Blommenholm i Oslo. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har tråkket over en haug av ganger før, helt siden jeg var liten og drev med ballidrett, men denne gangen var verre enn de fleste jeg har opplevd tidligere, sier hun.

Nå ser Damli fram til å nyte to uker i Italia sammen med familien, og kommer ikke til å la en skade ødelegge turen.

LES OGSÅ: Bokbombe: - Brøt ut i gråt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer