TWILIGHT: Filmene om tenåringsvampyrer har tatt en hel verden med storm.  Foto: Stella Pictures
TWILIGHT: Filmene om tenåringsvampyrer har tatt en hel verden med storm. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skadet seg under strippescener

"Twilight"-stjernen gikk i opplæring hos en stripper.

SEHER.NO: Kristen Stewart (19) var dekket av blåmerket, etter å ha øvd seg på strippestangen, skriver Contactmusic.

Skuespilleren har fått en rolle i filmen "Welcome to the Riley", hvor hun spiller en 16 år gammel stripper. Hun innrømmer at hun ikke var forberedt på de fysisk krevende strippescenene.

- Jeg øvde på strippingen, og fikk fullt av blåmerker på beina, på grunn av strippestangen. Jeg var helt oppskrapet. Det var skikkelig kjipt, men desto mer jeg øvde, desto mer ønsket jeg å levere. Det begynte å ligne litt på selvhating. Det kule med rollefiguren er at hun verken er sensuell eller sexy, sier Stewart til E! Online.

Regissør Jake Scott oppfordret "Twilight"-stjernen til å gå i opplæring hos en virkelig stripper. Men han sier at skjønnheten var nervøs for å kle av seg klærne, selv om filmsettet var lukket for andre enn filmbesetningen.

- Hun var skrekkslagen. Opptakene ble gjort i en ekte nattklubb og det var virkelig like møkkete og ille som det ser ut på filmen. Men hun var fabelaktig, skyter han inn.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ba kvinnelig beundrer strippe