Emilie Stordalen:

Skadet seg:
- Intens piping

Lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» bød på dramatikk for Emilie Stordalen.

SKADET SEG: Emilie Stordalen pådro seg en skade under lørdagens episode. Foto: Matti Bernitz
SKADET SEG: Emilie Stordalen pådro seg en skade under lørdagens episode. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

NB! Spoileradvarsel! Denne artikkelen røper innhold fra kveldens «Kompani Lauritzen»-episode.

I «Kompani Lauritzen» skal rekruttene bevise seg verdig som en del av kompaniet ved å gjennomføre en rekke tøffe militærøvelser.

Under lørdagens episode skal deltakerne gjennom den harde øvelsen «Hurramegrundt». Her skal rekruttene gjennomføre en rute med en rekke utfordringer, før konkurransen avsluttes på toppen av Trollstigen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen ble skuffet da han fikk «litt under norm». Video: TV 2 / Reporter: Celina Morken Vis mer

Under en av rutens øvelser, «Svøm og dykk», skal deltakerne testes i om de kan holde kontrollen og unngå panikk i møte med kaldt vann. Rekruttene skal svømme ut til en bøye, dykke tre meter ned, og finne en lapp med en setning som de skal memorere: «Smerte er midlertidig, ære er for evig».

For en av deltakerne byr «Svøm og dykk» på mer smerte enn for andre. Før hotellarving og prosjektleder i Nordic Choice Hotels, Emilie Stordalen (30), trår ut i den iskalde Raumaelva forteller hun at hun har problemer med ørene.

- Så jeg pleier ikke dykke så mye, men det er bare å prøve, forteller en optimistisk Stordalen i episoden.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

- Intens piping

Da 30-åringen kommer seg til bøyen, stuper hun raskt rett ned i vannet.

- Jeg hørte jo at flagget var to og en halv meter ned, så jeg tenkte at her må jeg komme meg fort ned, forklarer hun i episoden.

Stordalen ser ikke lappen og svømmer helt til bunns uten å utligne trykket i ørene.

- Da jeg kom opp til bøyen var det som om jeg skulle besvime fordi balansepunktet mitt var jo helt borte. Også er det sånn intens piping, fortsetter hun i lørdagens episode.

INTENS PIPING: Da Stordalen kom opp fra vannet, slet hun både med balansen og piping i øret. Foto: TV 2
INTENS PIPING: Da Stordalen kom opp fra vannet, slet hun både med balansen og piping i øret. Foto: TV 2 Vis mer

Stordalen gjennomfører likevel øvelsen. Tilbake på land er hotellarvingen tydelig i smerter. Hun sliter med balansen og har store hodesmerter.

Rekrutten får derfor tilsyn av lege som konkluderer med at hun har sprukket trommehinnen i begge ørene.

SJEKKET AV LEGE: Stordalen blir sjekket av en lege, som kan bekrefte at begge trommehinnene er sprukket. Foto: TV 2
SJEKKET AV LEGE: Stordalen blir sjekket av en lege, som kan bekrefte at begge trommehinnene er sprukket. Foto: TV 2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Utfordrende deltakelse

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» har hittil ikke vært uten dramatiske øyeblikk. En rekke deltakere ble syke under innspillingen i Åndalsnes, og én gang skal kantinen ha blitt stengt etter mistanke om coronasmitte.

ÅRETS DELTAKERE: Her er årets deltakere av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
ÅRETS DELTAKERE: Her er årets deltakere av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Flere deltakere har også gitt uttrykk for at «Kompani»-tiden var langt fra problemfri.

- Du får ikke gå på do når du vil og du får ikke spise når du vil. Det kommer en 25-åring og forteller deg at nå må du holde kjeft for nå skal du sove. Neste morgen kommer et befal og vekker deg ved å riste og hyle. Det er det verste med «Kompani Lauritzen» – men så er jeg også den eldste deltakeren i serien noensinne, har styreleder i Vålerenga Hockey, Jan Tore Kjær (53) tidligere fortalt til Se og Hør.

TÅRER: Tone Damli brøt ut i tårer da hun tenkte på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

Også for ernæringsblogger Emilie Voe Nereng (26) har oppholdet på Setnesmoen til tider vært krevende. Det innrømmet hun i et intervju med KK.

– Det at befalet aldri ble fornøyd, det var vanskelig og stressende å forholde seg til. De fant noe å klage på fra vi sto opp om morgenen til vi la oss om kvelden.

LES OGSÅ: Gjenforent etter bruddryktene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer