Skadet seg etter å ha trosset Robinson-legen

Deltagerne stod stille i sprengkulda i over en time.

GA SEG FRIVILLIG: Lucas Scott Andersen (t.v.) ga seg frivillig da han måtte i duell med Ørjan Danielsen for å sikre sin eksistens i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
GA SEG FRIVILLIG: Lucas Scott Andersen (t.v.) ga seg frivillig da han måtte i duell med Ørjan Danielsen for å sikre sin eksistens i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robiinson-deltageren Lucas Scott Andersen (21) overrasket de andre deltagrne med å tape med vilje, da han i søndagens episode måtte duellere med Ørjan Danielsen om å overleve i TV3s realityserie.

Til tross for at han av mange ble regnet som en favoritt til å vinne, sier Lucas - som også vant en glovarm massasjebehandling i samme program -  til Seoghør.no at han ikke var i tvil om hva han skulle gjøre, da det ble klart at han måtte i duell.

- Ørjan ble jo tidligere sendt hjem i en episode hvor jeg hadde jukset, og fortjente å være med videre. I tillegg hadde jeg store smerter etter å ha skadet meg stygt i Robinsonkampen.

I søndagens episode konkurrerte deltagerne om hvem som kunne stå lengst stille på en trepåle, i temperaturer ned mot minus 40 kuldegrader.

Mens de fleste deltagerne ga seg etter kort tid, ble Lucas og realitykollegaen Jan Kåre Heiberg stående i en time og tjue minutter.

- Robinson-legen ba oss ta en pause, men det sa vi nei til, så gira var vi på å vinne. Men til slutt måtte det avgjøres med «stein, saks, papir».  Jeg var så kald at jeg mistet all blodtilførsel til føttene, og hadde heller ikke noen varmepose i støvlene, slik som de andre. Da jeg hoppet ned, hørte jeg en stygg lyd og fikk smerter.

- Det var utrolig vondt, sier han til Seoghør.no.

Resten av dagen fortsatte smertene, og Lucas ble overbevist om at hans dager i vinter-Robinson var talte.

Lucas legger ikke skjul på at fryktet å lide samme skjebne som modellen Renate Strøm, som tidligere i episoden måtte trekke seg på grunn av tredjegrads forfrysninger i tærne.

- Jeg ble skremt av det som skjedde med Renate. Hadde jeg ikke havnet i duell, hadde jeg nok prøvd å pine meg litt lenger, men da jeg skulle møte Ørjan, bestemte jeg meg raskt for å la han gå videre, sier Lucas til Seoghør.no.

Selv om skadene han fikk viste seg å være mindre han fryktet, sier Lucas at det tok lang tid før han fikk tilbake vanlig følelse i føttene.

- Det tok 3-4 uker før alt var som normalt. Selv om jeg gjerne skulle vært med videre så er jeg glad jeg forlot serien før det ble verre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er helt sinnsykt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer