Skadet rumpen før sending

Ikke alt gikk som det skulle for Linni Meister før kveldens «Skal vi danse».

HARD TRENING: All treningen i forkant av lørdagens jive førte til at Linni Meister fikk strekk i rumpa.  Foto: Stella pictures
HARD TRENING: All treningen i forkant av lørdagens jive førte til at Linni Meister fikk strekk i rumpa. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Linni Meister (26) har imponert stort etter at hun kastet seg inn i dansen som erstatning da Marianne Aulie trakk seg fra TV2-programmet. 

Hele uken har modellen og dansepartner Calle Sterner ligget i hardtrening før sin jive, som de fremførte i «Skal vi danse» lørdag kveld. Men kun én time før sending kunne Linni via sin blogg fortelle at ikke alt hadde gått som det skulle på prøvene.

26-åringen har nemlig pådratt seg en rumpeskade, under de tøffe treningene.  

- Nå er det ca 1 time igjen til vi skal i gang med dansen vår. Jeg fikk selvfølgelig strekk i rumpa mi på generalprøven idag, typisk min flaks, skrev blondinen på sin blogg.  

Men Meister var likevel klar til å gi alt under kveldens sending.  

- Men vondt i rumpa eller ikke - jeg skal selvfølgelig gi alt i kveld og riste på den som aldri før, det er jo tross alt jive vi skal danse.  

Meister lot seg ikke stoppe av skaden, og hun og Calle fikk mye skryt av de fire dommerne, og fikk hele 34 poeng for sin danseinnsats. 

- Det går kjempe bra. Jeg kjenner det litt i rompen, men nå er dansen overstått og det er det viktigste. 

Linni kan ikke bare danse vals og jive. Tidligere denne uken viste hun fansen at hun også behersker gangnam style.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi er vant til å være mye borte fra hverandre   Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer