Skadet pensjonister

Bond-piken ble irritert på fotografene og kastet to PC-er fra balkongen. Hun traff to uskyldige pensjonister!

SINT: Denise Richards fikk til slutt nok. Nylig ble to pensjonister ofre for hennes vrede ... Foto: All Over Press
SINT: Denise Richards fikk til slutt nok. Nylig ble to pensjonister ofre for hennes vrede ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Hun ble helt gal og skrek til fotografene, forteller en kilde som nylig ble vitnet til at det ble litt for mye for Bond-baben Denise Richards.

Ifølge US Weekly kom vreden etter at noen fotografer for tusende gang hadde prøvd å forevige henne.

I sinnet kastet hun to bærbare datamaskiner som tilhørte fotografene ut fra en balkong - og traff både en frue på 90 år - og en rullestol-kjørende 81-åring.

Ifølge magasinet ble en lege ble tilkalt, men kvinnene klarte seg uten alvorlige skader - og Richards ba de to sjokkerte damene kjapt om unnskyldning.

Denises talskvinne Nicole Perez sier følgende: - Fotografene skal være glad for at PC-ene var det eneste som forsvant ut over balkongkanten.

Tidligere i år skilte hissigproppen seg fra Full fart i Byrådet-stjernen Charlie Sheen, noe som førte til en svært bitter strid hvor beskyldningene har haglet dem imellom.

LES MER: Denise og Charlie kriger!

Siden den gang har Richards vært forfulgt av et gigantisk pressekorps, som følger nøye med på hva skjønnheten foretar seg til enhver tid.

Denne gangen ble det nok bare litt for mye nysgjerrighet, selv for tålmodige Denise ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer