Skadet i sykkelulykke

Aksel Lund Svindals kjæreste krasjet i høy hastighet.

VELTET STYGT: Aksel Lund Svindals kjæreste Julia Mancuso ble tvunget til å ta en pause fra all trening etter at hun veltet stygt på sykkel i mai. Foto: Maury Phillips/WireImage.com
VELTET STYGT: Aksel Lund Svindals kjæreste Julia Mancuso ble tvunget til å ta en pause fra all trening etter at hun veltet stygt på sykkel i mai. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
SEHER.NO: Som en av verdens beste kvinnelige alpinister er Aksel Lund Svindals kjæreste Julia Mancuso vant til høye hastigheter, men tidligere denne måneden gikk det litt for fort da 27-åringen skulle prøve seg på sykling i nedoverbakke.

Ifølge Her og Nå veltet Julia stygt, og ble tvunget til å ta et langt avbrudd fra treningen.

- Å krasje på downhillsykkel er ikke moro. Skal ta en lang pause nå. Tilbake på ski i juli, skrev hun på sin blogg etter episoden, ifølge bladet.

Julia var imidlertid med sin norske kjæreste på hotellkongen Petter Stordalens 16. mai-fest i Oslo, og nå planlegger paret en romantisk ferie sammen.

- Julia og Aksel har planlagt en ferie til sydligere strøk, der kan de virkelig slappe av og bare dyrke hverandre, sier en venn av paret til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor er de aktive på Twitter