ÅRETS DELTAKERE I SKAL VI DANSE: Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker, Margrethe Røed og Asmund Grinaker, Anita Valen og Alexcandar Halleland, Ellen Arnstad og Lars Alexander Wiulsrud, Triana Iglesias  og Tobias Karlsso, Elin Tvedt og Egor Filipenko, Foto: TV 2
ÅRETS DELTAKERE I SKAL VI DANSE: Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker, Margrethe Røed og Asmund Grinaker, Anita Valen og Alexcandar Halleland, Ellen Arnstad og Lars Alexander Wiulsrud, Triana Iglesias og Tobias Karlsso, Elin Tvedt og Egor Filipenko, Foto: TV 2Vis mer

Skadet i fot og nakke

Men Triana Iglesias nekter å bremse på "Skal vi danse"-treningen.

SEHER.NO: Glamourmodellen Triana Iglesias (27) lovet å gi alt på parketten, da hun tidligere i høst ble presentert som deltaker i årets utgave av "Skal vi danse" på TV 2.

Men så langt har ikke treningen bare vært en positiv opplevelse for -åringen.

Innsatsen på trening har nemlig vært så hard, at Triana ifølge VG har pådratt seg både nakkeproblemer og en skade i foten som følge av dansingen.

- Da jeg takket ja til "Skal vi danse", tenkte jeg at det var mest for gøy. Men nå kjenner jeg at det er blodig alvor, som inkluderer både blod, svette og tårer, sier Triana til avisa.

Den mørkhårede skjønnheten har tidligere avslørt overfor Seher.no at hun ikke har noe mål om å bruke dansingen til å kvitte seg med mange kilo, slik mange andre "Skal vi danse"-deltakere har opplevd.

- Lene Alexandra så jo utrolig godt ut når hun var ferdig i fjor, så jeg skal vel klare dette uten å bli en spiker, sa Triana i august til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Bør klare å holde klærne på

Triana snakker om sine ambisjoner i "Skal vi danse":

[obj:media:7936]