Jennifer Lawrence:

Skadet i eksplosjon

Innspillingen av den kommende filmen «Don't Look Up» gikk ikke helt etter planen.

IKKE ETTER PLANEN: Da det skulle spilles inn et filmstunt ble Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence skadet. Her avbildet i en annen sammenheng i 2019. Foto: Splash News
IKKE ETTER PLANEN: Da det skulle spilles inn et filmstunt ble Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence skadet. Her avbildet i en annen sammenheng i 2019. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

I disse dager foregår innspillingen av Netflix-filmen «Don't Look Up». I filmen figurerer blant andre Leonardo DiCaprio (46), Ariana Grande (27), Meryl Streep (71), Chris Evans (39), Cate Blanchett (51), Jonah Hill (37) og Jennifer Lawrence (30).

Alt skal imidlertid ikke ha gått helt etter planen. Flere medier, deriblant US Weekly og People kan bekrefte at Jennifer Lawrence skadet seg da et filmstunt gikk galt.

Den 30 år gamle Hollywood-stjernen opplevde å få glass i ansiktet sitt da hun befant seg inne på en restaurant under filminnspillingen i går. Glasset var for øvrig ment å eksplodere som en del av stuntet.

Kuttet seg

Ifølge Page Six ble filminnspillingen stoppet for dagen som følge av ulykken. Ifølge TMZ var også Lawrence skuespillerkollega Timothée Chalamet (25) inne i restauranten da filmstuntet fant sted.

TMZ rapporterer at Lawrence skal ha fått et kutt på øyelokket som følge av stuntet, og det skal ha vært vanskelig å stoppe blødningen.

Hittil har ikke Jennifer Lawrence uttalt seg om ulykken.

Dette skal imidlertid nevnes at det ikke er Hollywood-stjernens første skade under en filminnspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer