Jennifer Lawrence:

Skadet i eksplosjon

Innspillingen av den kommende filmen «Don't Look Up» gikk ikke helt etter planen.

IKKE ETTER PLANEN: Da det skulle spilles inn et filmstunt ble Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence skadet. Her avbildet i en annen sammenheng i 2019. Foto: Splash News
IKKE ETTER PLANEN: Da det skulle spilles inn et filmstunt ble Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence skadet. Her avbildet i en annen sammenheng i 2019. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

I disse dager foregår innspillingen av Netflix-filmen «Don't Look Up». I filmen figurerer blant andre Leonardo DiCaprio (46), Ariana Grande (27), Meryl Streep (71), Chris Evans (39), Cate Blanchett (51), Jonah Hill (37) og Jennifer Lawrence (30).

Alt skal imidlertid ikke ha gått helt etter planen. Flere medier, deriblant US Weekly og People kan bekrefte at Jennifer Lawrence skadet seg da et filmstunt gikk galt.

Den 30 år gamle Hollywood-stjernen opplevde å få glass i ansiktet sitt da hun befant seg inne på en restaurant under filminnspillingen i går. Glasset var for øvrig ment å eksplodere som en del av stuntet.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB. Vis mer

Kuttet seg

Ifølge Page Six ble filminnspillingen stoppet for dagen som følge av ulykken. Ifølge TMZ var også Lawrence skuespillerkollega Timothée Chalamet (25) inne i restauranten da filmstuntet fant sted.

TMZ rapporterer at Lawrence skal ha fått et kutt på øyelokket som følge av stuntet, og det skal ha vært vanskelig å stoppe blødningen.

PÅ JOBB: Her er Jennifer Lawrence avbildet under filminnspillingen i midten av januar. Foto: Elder Ordonez / Splash News
PÅ JOBB: Her er Jennifer Lawrence avbildet under filminnspillingen i midten av januar. Foto: Elder Ordonez / Splash News Vis mer

Hittil har ikke Jennifer Lawrence uttalt seg om ulykken.

Dette skal imidlertid nevnes at det ikke er Hollywood-stjernens første skade under en filminnspilling.

Tidligere har hun opplevd å miste hørselen over en lengre periode. Det skjedde da hun var på innspillingen av «The Hunger Games: Catching Fire» i 2013, der hun spilte rollen som Katniss Everdeen.

- Jeg var hørte ikke noe på det ene øret i flere måneder, men det var faktisk ikke fysisk utfordrende. Det var bare utfordrende fordi jeg fikk alle disse øreinfeksjonene fra å dykke og være i vann, fortalte hun i 2013, ifølge US Weekly.

UHELDIG: «Hvite Gutter»-skuespilleren angrer på at denne scenen ble spilt inn. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Skjedd før

I 2017 kom det også frem at Lawrence skadet seg mens hun filmet thrilleren «Mother!».

- Jeg rev opp mellomgulvet da jeg hyperventilerte. Folk trodde jeg hadde blitt banket opp, så jeg vil bare fortelle at jeg gjorde dette mot meg selv, røpet hun under premieren av thrilleren, ifølge US Weekly.

Diagfragma eller mellomgulvet er for øvrig en kuppelformet, senet muskel som danner skillet mellom brysthulen og bukhulen.

På tidspunktet spøkte skuespilleren med at hun muligens ikke ville samarbeide med sin nåværende ekskjæreste og regissør av «Mother!», Darren Aronofsky (51), igjen.

ULYKKESFUGL: Jennifer Lawrence har flere ganger skadet seg under ulike filminnspillinger. Her avbildet i 2019. Foto: Greg Allen / Invision / NTB
ULYKKESFUGL: Jennifer Lawrence har flere ganger skadet seg under ulike filminnspillinger. Her avbildet i 2019. Foto: Greg Allen / Invision / NTB Vis mer

I et intervju med Variety utdypet hun hendelsen.

- Jeg hadde problemer med å roe meg ned og komme tilbake igjen etter at han (Darren Afonofsky, journ.anm.) ropte: «Kutt!». Noen ganger er det vanskelig når alle følelsene slipper ut. Jeg har alltid klart å komme meg godt ut av det, men jeg har aldri mistet det slik før, fortalte hun.

- Jeg vet ikke om jeg noen gang vil jobbe med Darren igjen, la hun spøkende til.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Nyheten om at Lawrence skadet seg under filminnspillingen til den kommende Netflix-filmen kommer bare noen måneder etter at skuespilleren og familien ble rammet av en tragedie.

Da ble en del av stjernens familiegård i Kentucky, som også drives som sommerleir, ødelagt av en brann. Det meldte flere utenlandske medier, deriblant CNN.

Rammet av tragedie

Ifølge lokale WYKL News, gjengitt av CNN, ble brannvesenet tilkalt. Ettersom gården befinner seg et godt stykke ut på landet, hvor det ikke er vannforsyning fra en brannhydrant, kom 30 brannmenn og seks lastebiler til unnsetning for å slokke brannen.

Leiren eies og drives av Hollywood-stjernens bror Blaine Lawrence, men ifølge E Online har stjernen ofte vært på besøk på gården. Den triste nyheten om brannen ble kjent på sommerleiren Camp Hi-Ho's Facebook-profil.

TRIST: I desember i fjor ødela en brann store deler av familiegården til Hollywood-stjernen. Foto: Splash News / NTB
TRIST: I desember i fjor ødela en brann store deler av familiegården til Hollywood-stjernen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Kort tid senere brøt skuespilleren tausheten om brannen overfor People. Da uttrykte Lawrence at hun var svært takknemlig for at ingen ble skadet som følge av brannen.

- Da broren min Blaine tok over brukte han sitt kreative sinn og morsomme ånd til å skape en leir som allerede var den kuleste fordi det var det eneste stedet der barna kunne gjøre hva de ville. Et gjørmete, rotete paradis, var blant det hun sa.

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

LES OGSÅ: - En forferdelig ydmykelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer