Siri Avlesen-Østli:

Skadet: - Fryktelig vondt

For «The Voice»-programleder Siri Avlesen-Østli ble det en smertefull start på uka.

SKADET: For Siri Avlesen-Østli startet uka med en tur på legevakta. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SKADET: For Siri Avlesen-Østli startet uka med en tur på legevakta. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

Siri Avlesen-Østli (37) imponerte da hun deltok i både «Kompani Lauritzen» og «Skal vi danse», og i år har hun også ledet sangkonkurransen «The Voice».

På jobbfronten ser det ut til å gå på skinner, men på Instagram kan hun røpe at det ikke alltid ender med seier.

Tirsdag ettermiddag delte programlederen et bilde av seg selv med krykker. Under innlegget har hun lagt ved følgende tekst:

«Vant håndballkamp. Tapte akilles».

Se og Hør tok derfor en telefon til Avlesen-Østli for å høre hva som har skjedd.

- Vondt

37-åringen forteller at skaden skjedde under en håndballkamp mandag.

- Jeg skulle ta et returløp ni sekunder før slutt, så løp jeg baklengs og krasjet inn i et motspiller med foten. Da smalt det, og det gjorde fryktelig vondt.

Hun ble fraktet til legevakta av en venninne, hvor dommen var klar - avrevet akilles.

- Det er ganske smertefullt, og jeg må være helt i ro i to uker. Det blir minst to uker med krykker, sannsynligvis litt lengre, og deretter venter åtte uker med skinne, forteller sportsankeret.

IRRITERT: Når man trener så hardt og er så mye oppi hverandre som det Siri Avlesen-Østli og Tarjei, er det klart ikke stemningen er på topp hele tiden. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Selv synes hun det kjipeste med skaden er at hun ikke får lekt med ungene. Hun har nemlig to små barn med ektemannen Erik Avlesen-Østli.

- Det kjedeligste er at jeg ikke kan sykle og spille fotball med barna. Men jeg får bare finne på ting jeg faktisk kan gjøre til det blir litt bedre.

- Ikke så pent

I oktober i fjor ble det kjent at Avlesen-Østli skulle ta over som programleder i «The Voice», etter Øyvind Mund (56).

Årets sesong av sangkonkurransen er godt i gang, og nå begynner det å nærme seg livesendinger. Og selv om hun er en erfaren programleder, er det nok ikke en enkel oppgave å hinke opp og ned fra en scene med en avrevet akilles.

«SKAL VI DANSE»: Siri Avlesen-Østli forklarer hvorfor hun nå ikke bor sammen med mannen og barna. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

Det tar 37-åringen derimot med knusende ro.

- Jeg må ha skinne på beinet under livesendingene. Det er ikke så pent, men det lever jeg fint med. Og det er heldigvis noen uker til, så jeg satser på at skaden ikke kommer til å hindre meg noe særlig rent fysisk.

- Det skal nok gå fint, forsikrer programlederen.

LES OGSÅ: Sondre Justad avslører hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer