Emilie «Voe» Nereng:

Skadet før «Skal vi danse»-premieren

Dansepartneren har sett seg nødt til å tilrettelegge for Emilie «Voe» Nereng.

AU: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», debuterer lørdag i «Skal vi danse». Nå avslører hun at hun har skadet seg før premieren. Foto: Tor Lindseth
AU: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», debuterer lørdag i «Skal vi danse». Nå avslører hun at hun har skadet seg før premieren. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Lørdag fylles et ellers nokså tomt studio i Nydalen atter en gang med danseglede og beinhard konkurranse, når «Skal vi danse» returnerer på TV 2. Deltakerne har vært i hardtrening den siste måneden, og deres partnere har gjort alt som har stått i sin makt for å få kjendisene klare.

Årets dansegjeng er allsidig, og inneholder navn som både de yngste og de eldste trolig kjenner. Blant dem finner vi Emilie Nereng (23), som i mange år var landets desidert største blogger.

Hun valgte derimot å ta en pause fra rampelyset, men er nå tilbake for fullt. Hun har uttalt at hun gleder seg stort til premieren, og at dette er en fin og sunn måte å komme inn igjen i rampelyset på. Likevel har det ikke gått knirkefritt for seg.

SKAL GIFTE SEG: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet, og hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Skadet

Overfor TV 2 avslører 23-åringen at hun har pådratt seg en skade i ribbeina, som nå, bare et par dager før premiere, fortsatt er vond. Til kanalen forteller Emilie at hun ble skadet allerede på andre trening, og at smertene fortsatt har vedvart.

Dette er nå tre uker siden. Hun står ikke i fare for å måtte trekke seg av helsemessige grunner, men dansepartneren har bestemt seg for å ta visse forholdsregler før de svinger seg ned parketten.

- Vi har jobbet med teknikk og fotarbeidet. Det gjør vondt for henne når hun holder posituren man må ha i vals, fordi man strekker overkroppen, sier dansepartner Santino Mirenna.

- GJØR VONDT: Emilie Nereng pådro seg en skade under «Skal vi danse»-trening. Foto: Joakim Kleven/TV 2
- GJØR VONDT: Emilie Nereng pådro seg en skade under «Skal vi danse»-trening. Foto: Joakim Kleven/TV 2 Vis mer

Han slet lenge med dårlig samvittighet etter den lille ulykken, fordi han kjente på skyldfølelse. Mirenna har danset profesjonelt i mange år, men har aldri vært med som dansepartner i programmet før. Sammen utgjør de, med andre ord, et relativt ferskt par.

- De andre her på dansestudioet har vært veldig snille og kommet bort til meg og fortalt at dette skjer hver sesong. De sa til og med at noen har brukket seks ribbein i en sesong. Emilie har også vært utrolig grei med meg, hun sier hele tiden: «Det er ikke din skyld! Det går bra!», sier han til kanalen.

Akkurat nå forsøker de å unngå å komme i kontakt med skaden, slik at det skal bli minst mulig vondt for Nereng. De debuterer på parketten med en vals, en dans som tradisjonelt sett innebærer at mannens hender tidvis berører ribbeina.

- Han ble først ekstremt lei seg og følte seg så skyldig, men det skal han absolutt ikke føle. Ribbeinet begynner endelig å bli litt bedre, og Santino har funnet en måte vi kan jobbe rundt skaden på, sier Nereng.

COMEBACK: Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng var en av landets første og største bloggere for noen år tilbake, før hun valgte å trekke seg tilbake og slutte med bloggingen. Da hun ankom Elle-festen 2019 måtte vi spørre: Hva driver du med? Vis mer

Nyforlovet

Emilie har altså valgt å gjøre comeback nå, flere år etter at hun la ned bloggen. På et tidspunkt hadde hun flere lesere enn TV2.no, noe som sier mye om hvor stor hun faktisk var den gang da.

Tross et ønske om en normal tilværelse, klarte hun ikke helt å holde seg unna rampelyset.

I dag driver hun en matkonto på Instagram, der 40 000 følgere får med seg sunne oppskrifter. Det var også der hun nylig kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med kjæresten, Torgeir Glomnes Johansen (30).

FORLOVET: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», forlovet seg i sommer. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», forlovet seg i sommer. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det nyforlovede paret har vært sammen i tre og et halvt år, og Nereng var fra seg av begeistring da Se og Hør spurte om frieriet.

- Det er helt fantastisk, og jeg har vært i lykkerus siden det skjedde. Vi trengte ikke å bli nedringt av journalister dagen det skjedde, så vi bestemte oss for å holde det «hemmelig» fram til nå, sa hun.

Nereng er bare 23 år gammel, og kan av den grunn si at de ikke stresser med å gifte seg med det aller første. Nå vil de bare nyte perioden som nyforlovede.

- Det er veldig gøy å snakke om bryllup og giftermål, men vi skal ikke forhaste oss. Vi har snakket om kanskje å gifte oss i 2021. Det er veldig gøy å planlegge, men vi har veldig god tid, sa hun.

LES OGSÅ: Durek ikke invitert i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer