Emilie «Voe» Nereng:

Skadet før «Skal vi danse»-premieren

Dansepartneren har sett seg nødt til å tilrettelegge for Emilie «Voe» Nereng.

AU: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», debuterer lørdag i «Skal vi danse». Nå avslører hun at hun har skadet seg før premieren. Foto: Tor Lindseth
AU: Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», debuterer lørdag i «Skal vi danse». Nå avslører hun at hun har skadet seg før premieren. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Lørdag fylles et ellers nokså tomt studio i Nydalen atter en gang med danseglede og beinhard konkurranse, når «Skal vi danse» returnerer på TV 2. Deltakerne har vært i hardtrening den siste måneden, og deres partnere har gjort alt som har stått i sin makt for å få kjendisene klare.

Årets dansegjeng er allsidig, og inneholder navn som både de yngste og de eldste trolig kjenner. Blant dem finner vi Emilie Nereng (23), som i mange år var landets desidert største blogger.

Hun valgte derimot å ta en pause fra rampelyset, men er nå tilbake for fullt. Hun har uttalt at hun gleder seg stort til premieren, og at dette er en fin og sunn måte å komme inn igjen i rampelyset på. Likevel har det ikke gått knirkefritt for seg.

Skadet

Overfor TV 2 avslører 23-åringen at hun har pådratt seg en skade i ribbeina, som nå, bare et par dager før premiere, fortsatt er vond. Til kanalen forteller Emilie at hun ble skadet allerede på andre trening, og at smertene fortsatt har vedvart.

Dette er nå tre uker siden. Hun står ikke i fare for å måtte trekke seg av helsemessige grunner, men dansepartneren har bestemt seg for å ta visse forholdsregler før de svinger seg ned parketten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer