SKADET: TV 2-ankeret Julie Strømsvåg vil aldri bli helt bra etter fallulykken i sommer. Foto: TV 2
SKADET: TV 2-ankeret Julie Strømsvåg vil aldri bli helt bra etter fallulykken i sommer. Foto: TV 2Vis mer

Skadet for livet

TV-ankeret vil aldri bli hundre prosent bra etter skrekkfallet.

SEHER.NO: I sommer deltok sportsankeret i TV 2, Julie Strømsvåg (28), i en reklamefilm for kanalen. Der hang hun halvannen meter opp ned over bakken.

Plutselig gikk det galt for 28-åringen, som falt ned med ryggen først, uten muligheter for å ta seg for. Nå viser det seg at TV-profilen aldri vil bli helt bra igjen etter ulykken.

- Hundre prosent bra blir jeg nok aldri. Men jeg har tro på at om jeg bare tar tiden til hjelp skal dette gå bra, jeg kommer nok til å bli tilnærmet helt frisk, sier Strømsvåg til VG.

Ideen med reklamefilmen, som gikk under navnet "Jeg gir alt for jobben min", var at Strømsvåg skulle henge som i et  sirkusnummer der to karer holdt en jernstang mellom seg, og TV 2-kjendisen hang etter knehasene – og skulle falle ut av bildet.

Ironisk nok var 28-åringen sminket for å forestille at hun hadde falt da ulykken inntraff.

Hun ble fraktet til Haukeland sykehus etter fallet, der det ble konstatert brudd i en ryggvirvel. Nå er målet for ankeret er å være tilbake i jobben i november.

- Om ikke for fullt, så vil jeg gjerne begynne i det små. Det er jo en mulighet for at jeg blir dårlig igjen, men akkurat nå føler jeg meg veldig bra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: TV 2-kjendis til sykehus etter fall