Skadet dansepartneren på trening

Dagen før «Skal vi danse»-premieren innrømmer Ben Adams at han har skadet partneren.

SEOGHØR.NO: I kveld har «Skal vi danse» premiere på TV2. Alle de elleve kjendisene har ligget i hardtrening før det krevende programmet, men fredag tok flere av dem en velfortjent pause på God kveld Norges jubileumsfest. 

Sangeren Ben Adams (30) kjent fra bandet A1, kom sammen med modellkjæresten Sara Skjoldnes (21). Artisten har brukt mye tid i dansestudio de siste ukene, og føler seg klar før lørdagens premiere. Ikke alt står like bra til med dansepartner Tone Jacobsen, som ble skadet under trening. 

- Jeg skadet armen hennes. Det er veldig ille og den har blitt svart. Jeg har et dansetrinn der jeg holder henne på siden av armen og fordi jeg er så redd holder jeg veldig hardt, sier Adams og demonstrerer med kjæresten. 

Det er kun en uke siden Linni takket ja til å være med, men synes treningen har gitt resultater.  

- I morgen skjer det og nå må jeg bare ta meg sammen og innse at jeg skal danse. Det er betryggende at jeg har verdens beste danselærer. Alt er under kontroll og det har gått overraskende bra. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tar meg ikke nær av kritikken