PIKENES JENS: James Blunt slo for alvor igjennom med låta "You're Beautiful". Etter det er han stadig omsvermet av kvinner. Foto: All Over Press
PIKENES JENS: James Blunt slo for alvor igjennom med låta "You're Beautiful". Etter det er han stadig omsvermet av kvinner. Foto: All Over PressVis mer

Skadet av elleville fans

- Vet ikke hva som fikk meg til å gjøre det, sier James Blunt etter å ha blitt jaget av publikum.

SEHER.NO: Det var under en konsert i USA - i staten Ashville, North Carolina - at uhellet var ute for James Blunt (34). Jentemagneten hoppet ned fra scenen, ble jaget av publikum - og ramlet til slutt og brakk fingeren i sammenstøtet med bakken.

Det var etter oppfordring av fansen at den 34 år gamle popstjernen bestemte seg for å gjøre en såkalt "stage dive".

- Jeg vet ikke hva som fikk meg til å gjøre det. Det var på slutten av konserten at jeg hoppet, men alt endte i at jeg ble forfulgt av horder av kvinner og menn. Dermed begynte jeg å springe, og plutselig hadde jeg sannelig brukket fingeren, sier musikeren til nettstedet Nzcity.

Fingerbruddet får mye å si for kjekkasens musikalske framtid - i hvert fall for en periode.

- Jeg vet egentlig ikke hvordan det kunne skje. Akkurat nå kan jeg ikke spille piano, men jeg kan fortsatt spille gitar med de andre fingrene.

James Blunt var tidligere en del av den britiske armé, og har blant annet tjenestegjort i Kosovo med NATOs fredsbevarede styrker. Fingerskaden til tross: James Blunt har ikke tenkt til å trekke seg fra en konsert han skal gjøre for Kosovo-troppene.

- Jeg har lyst til å gjøre denne konserten. Det føles riktig å gjøre en slik konsert, ettersom jeg selv tjenestegjorde der, sier han.
James Blunt slo for allvor igjennom i 2005, med plata "Back to Bedlam" og hitlåta "Your Beautiful".

LES OGSÅ: Over og ut for Blunt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.