Skadet ansiktet etter tur på byen

Jenny Skavlan falt stygt på sykkel i helgen.

FRA FEST TIL FALL: Natt til søndag falt Jenny Skavlan stygt da sykkelhjulet hennes satte seg fast i en trikkeskinne i Oslo sentrum. Her avbildet med bena trygt plantet på den røde løperen i stedet - under åpningen av Oslo Fashion Week i vår.  Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
FRA FEST TIL FALL: Natt til søndag falt Jenny Skavlan stygt da sykkelhjulet hennes satte seg fast i en trikkeskinne i Oslo sentrum. Her avbildet med bena trygt plantet på den røde løperen i stedet - under åpningen av Oslo Fashion Week i vår. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren og TV-kjendisen Jenny Skavlan (25) er nok nesten like kjent for sitt vakre ytre som for innsatsen på skjerm og lerret.

Men i helgen opplevde «Masterchef»- og «Fangene på Fortet»-programlederen et stygt fall på sykkel - som gikk ut over det søte ansiktet hennes. Natt til søndag fikk nemlig helgens festligheter en noe blodig avslutning for Oslo-jenta, skriver Se og Hør.

«Sykkelhjul som møtte trikkeskinne. Hehe. Klassisk Oslo-velt» skriver Skavlan om ulykken på Facebook-profilen sin.

25-åringen tok tydeligvis sykkelulykken, som fant sted ved Bislet Bad i Oslo, med godt humør. Dette til tross for at hun måtte på legevakten tidlig søndag morgen, etter det Se og Hør erfarer. Bladet har vært i kontakt med Skavlan via kjæresten Thomas «Fingern» Gullestad (31), men hun ønsker ikke å kommentere helgens fall.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han nektet å operere min store nese  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer