Bianca Ingrosso:

- Skader seg selv

Pernilla Wahlgren med klart råd til datteren.

- ETT RÅD: Pernilla Wahlgren har sett seg lei av at datteren tidvis er litt for åpen om privatlivet sitt. Foto: Eirik Simander/ TT
- ETT RÅD: Pernilla Wahlgren har sett seg lei av at datteren tidvis er litt for åpen om privatlivet sitt. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At mor-datter-forholdet til Pernilla Wahlgren (51) og Bianca Ingrosso (24) kanskje er litt mer eksplosivt og ambivalent enn lignende relasjoner, er ikke til å stikke under stol.

Kjendisfamilien har fått dokumentert livet sitt i TV-serien «Wahlgrens värld» i en årrekke, der krangler, kjærester, utflukter og drama har fått surre uforstyrret foran kameraene. Pernilla har vært singel i en årrekke, mens datteren har blitt kjent for sitt turbulent av-og-på- forhold med Phillipe Cohen - som hun altså har vært sammen med i flere perioder.

Det er ikke kjent hvor de to står nå, men hun har sagt at hun «ikke er singel». Og kjenner man Bianca Ingrosso rett, er det nettopp Cohen hun har funnet tilbake til. Det begynner mamma Pernilla å bli lei av.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Bremser åpenheten

I et større intervju med svenske Expressen, forteller sangstjernen nå at hun mener Bianca «skader seg selv» med alt dette forholds-styret. Alt bunner i at datteren, etter mors oppfatning, er litt for glad i å være åpen og redelig.

- Jeg synes det er veldig fint at hun la ned den podkasten, det må jeg si. For de var veldig frittalende og hadde en følelse av at de måtte fortelle alt, sier hun til avisen.

Akkurat det med å være frittalende gjelder både mor og datter, men hun mener likevel at man bør holde visse ting unna pressen - og i privatlivet. Bianca Ingrosso har over en million følgere på Instagram, der hun gjerne svarer på spørsmål fra fansen. I tillegg legger hun ut flere videoer på YouTube i uken, der privatlivet hennes gjerne står i fokus.

Da Se og Hør møtte Bianca i Stockholm for en tid tilbake, var hun også her veldig åpen og fortalte om kjærlighetslivets komplikasjoner uten å tenke så mye over det. Pernilla mener datteren bør utvise større aktsomhet.

OVER IGJEN?: Det turbulente forholdet får mye oppmerksomhet. Hva er status nå? Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

- Det var et brudd med kjæresten hennes, og vi hadde pressedag for «Wahlgrens värld». Da fortalte jeg henne at hun ikke trengte å fortelle alle journalistene om statusen på forholdet sitt, sier hun til avisen, og fortsetter:

- Akkurat når det gjelder dette, kan jeg komme med et godt råd. Det er kjempefint at hun er åpen, og det hjelper mange jenter at hun er så åpen, men man behøver ikke være så ærlig at man skader seg selv eller sitt eget forhold, sier hun til avisen.

Reddet forholdet

Som nevnt, er forholdet mellom mor og datter tidvis svært ambivalent. Da Se og Hør nylig møtte duoen i Stockholm, i forbindelse med lanseringen av seriens nyeste sesong, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner.

Da avslørte de også hva som ble vendepunktet.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens värld» som endret det, helt sant, sa Bianca.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, skjøt Pernilla inn.

Den 24 år gamle influenseren forteller at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste åra, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

- Og så tror jeg det var veldig bra for oss at vi flyttet fra hverandre, innrømmet Pernilla.

Å ha flyttet fra hverandre, har imidlertid ikke ført til at de to ser mindre til hverandre. Da Se og Hør traff duoen hadde de nettopp bodd sammen igjen i flere dager.

- Jeg har sovet hos Bianca to netter på rad, og ble kjempelei meg i går da jeg ikke fikk bli en natt til. Da hadde hun en annen som skulle komme og sove over, sa Pernilla.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Kritikk mot dattera

Pernilla Wahlgren vokste så godt som opp i rampelyset. Bare 17 år gammel fikk hun sitt store gjennombrudd som artist, og er i tillegg datter av skuespillerparet Hans Wahlgren og Christina Schollin.

Bianca har på sett og vis fulgt i moras fotspor. Hun har riktignok ikke valgt å satse som verken sanger eller skuespiller, men har blitt en av Sveriges største influensere.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Med den posisjonen, og over en million følgere på Instagram, hører det naturligvis med at hun får en hel del kritikk rettet mot seg. På spørsmål om hvordan det går inn på Pernilla som mor, når andre slenger dritt om dattera, hadde hun ett klart råd å komme med:

- Jeg sier alltid til henne at hun ikke skal ta til seg det som blir sagt, hvis hun ikke har gjort noe feil. Folk kommer alltid til å reagere, være sjalu og slenge med leppa, og da får man bare stenge det ute og la være å bry seg.

- Hadde det vært sånn at hun hadde gjort noe dumt, så får hun beklage seg eller noe.

LES OGSÅ: - Kjenner bare igjen øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer