- Skader ikke at han er så jævla sexy

Derfor kom Jan Thomas med ektemannen på brystet. Se video!

TILBAKE PÅ TV: Jan Thomas har fått med seg TV 2s værdame Desta Marie Beeder i den tredje sesongen av «Happy Day». Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
TILBAKE PÅ TV: Jan Thomas har fått med seg TV 2s værdame Desta Marie Beeder i den tredje sesongen av «Happy Day». Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Jan Thomas med ektemannen på brystet nederst i saken!

SEHER.NO: TV-personlighet og kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (44) har i flere år vært en av kjendisene her til lands som har figuert hyppigst i media og på TV.

Denne sommeren, derimot, har Jan Thomas glimret med sitt fravær på røde løpere og i pressen. Og TV-kjendisen innrømmer at det har vært et bevisst valg å holde seg unna rampelyset.
 
- Vi valgte å reise til USA, og har vært borte i to måneder. Jeg tenkte at når jeg har lyst på ferie, har jeg lyst på ordentlig ferie hvor vi bare kan slappe av. Det har vært et bevisst valg. På tross av det har vel alle mulige TV-show jeg noensinne har gjort gått i reprise denne sommeren - til alle døgnets tider, sier Jan Thomas til Seher.no.

Onsdag i forrige uke tok kjendisstylistens selvpålagte mediepause slutt, da han 14 kilo lettere presenterte sin nye sesong av «Happy Day».

Og det er tydelig at Jan Thomas har plukket opp et par mote-tips på sin romantiske USA-ferie. 44-åringen troppet nemlig opp på TV 2s pressetreff i en moteriktig t-skjorte med et bilde av sin ektemann Christopher Mørch Husby.

- Jeg er veldig glad for at du sier moteriktig, for dette har gått som en farsott i USA. Alle fra Justin Bieber til Selena Gomez har gjort dette for å hylle noen de ser opp til blant sine kjære og nære. Jeg ble så inspirert. Jeg tenkte at jeg skulle ta med meg den trenden fra USA til Norge, og hjelpe til å inspirere nordmenn med at de eller den de har kjærlighet for, hvorfor ikke ha dem på seg, sier Jan Thomas til Seher.no.

Og selv om trender står høyt i kurs for «Happy Day»-programlederen, er det også noe annet som motiverer ham til å ikle seg sin ektemann.
 
- Det er ikke bare moteriktig, men jeg synes også det er kult. Og så skader det jo ikke at Christopher er jævla sexy, for å si det rett ut. Det er deilig å ha ham med seg på en regnfull dag i Bergen, sier TV-kjendisen lattermildt.

Og etter å ha vært gift i over to år, ser kjærligheten fortsatt ut til å blomstre for det profilerte ekteparet etter sommerens USA-ferie.

- For mitt vedkommende har det vært deilig. Jeg dro et sted hvor jeg bare fikk lov til å være Jan og Christopher bare var Christopher, og vi fikk lov til å være sammen. To dager før vi skulle hjem gledet jeg meg like mye til å komme tilbake til Norge. Nå hadde det skjedd fryktelig mye her i sommer, på godt og vondt. Mest på vondt, så det var fryktelig godt for oss å komme hjem, sier Jan Thomas til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas har gått ned 14 kilo
 
Se Jan Thomas med ektemannen på brystet her:[obj:media:9894]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer