SKADET: Chris Martin skadet kneet kraftig under en bandøvelse. Nå kan Coldplay-turnéen henge i en tynn tråd. Foto: All Over Press
SKADET: Chris Martin skadet kneet kraftig under en bandøvelse. Nå kan Coldplay-turnéen henge i en tynn tråd. Foto: All Over PressVis mer

Skade stopper Coldplay-turné?

- Chris har hatt forferdelig smerter i kneet...

SEHER.NO: Coldplay-turnéen henger i en tynn tråd etter at frontmann Chris Martin (31) forstuet kneet kraftig under en bandøvelse.

Martin ble liggende og vri seg i smerter da han pådro seg kneskaden, og nå kan ivrige fans komme til å måtte legge andre planer for mandagen, da den etterlengtede comeback-konserten etter planen skulle gå av stabelen i London.

Kneskaden fryktes å være så omfattende at den kan få følger for hele Coldplay-turnéen i lang tid fremover. Dette er til stor skuffelse for fansen som har smurt seg med tålmodighet etter at verdensturneen allerede har blitt utsatt én gang på grunn av ukjente "produksjonsforsinkelser".

- Chris har hatt forferdelig smerter i kneet. Han har måttet forbinde det kraftig, og har haltet rundt siden uhellet. Han har ikke lyst til å avlyse showet, så han skal prøve å kjempe seg gjennom smertene, sier en anonym kilde til den britiske avisen The Sun.

Tidligere denne måneden ble det varslet at bandets turné i Nord-Amerika ville bli utsatt i to uker. Turnéen skulle opprinnelig begynne 29. juni, men er nå utsatt til å skulle åpne med en konsert i Los Angeles 14. juli.

Så gjenstår det bare å se hvilke konsekvenser Chris Martins kneskade får for turnéstarten...

LES OGSÅ: - Morten Harket er verdens vakreste mann!