Harrison Ford

Skadd under innspilling

Det gikk galt for Hollywood-stjernen da han trente til en kampscene.

SKADD: Skuespiller Harrison Ford skadet skulderen under trening til en kampscene. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB
SKADD: Skuespiller Harrison Ford skadet skulderen under trening til en kampscene. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Harrison Ford (78) er tilbake i den legendariske rollen som arkeolog i en femte «Indiana Jones»-film, som etter planen kommer ut i 2022.

Filmstudioet, Disney, har ikke opplyst hvor alvorlig skaden til Ford er, melder BBC.

- Under trening til en kampscene, skadet Harrison Ford seg i skulderen. Produksjonen vil fortsette mens en passende behandling blir vurdert, og timeplanen vil bli tilpasset som nødvendig de kommende ukene, opplyser Disney til Deadline.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Flere hendelser

Dette er heller ikke skuespillerens første ulykke under en filminnspilling. Da han filmet en «Star Wars»-film for syv år siden, havnet han i klem under en hydraulisk dør i Millennium Falcon-romskipet.

Det førte til at han brakk benet og måtte flys til sykehus. I en rettssak etterpå fikk retten høre at Ford kunne ha mistet livet i ulykken.

Et produksjonsselskap innrømmet også brudd på helse- og sikkerhetsregler, skriver The Guardian.

AU: Ylvis-brødrene strekker seg langt for å lage god TV i deres nye program «Ylvis på holmen - med Calle og Magnus». Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

40 år

Ford har også vært involvert i flere hendelser som pilot. I 2017 landet han ved en feil med småflyet sitt på en rullebane og traff nesten et fly med 100 personer om bord.

Ford spilte actionhelten Indiana Jones for første gang for 40 år siden i filmen «Raiders of the Lost Ark» i 1981. Den neste filmen kommer etter planen ut 14 år etter at Ford spilte rollen i den fjerde filmen, «Kingdom of the Chrystal Skull» i 2008.

Mads Mikkelsen og Phoebe Waller-Bridge er blant medskuespillerne i den nye filmen.

SKADER SEG: David Lönnberg i svenske «Paradise Hotel» skal bare ta seg et uskyld nakenbad, men det ender i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

LES OGSÅ: - Knuste beina i James Bond-ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer