George Clooney:

Skadd i scooter­ulykke

Frontkolliderte på veien i Italia, ifølge lokale medier.

UHELDIG: George Clooney (57) havnet visstnok på sykehus etter en scooterulykke på Sardinia. Foto: APF / NTB Scanpix
UHELDIG: George Clooney (57) havnet visstnok på sykehus etter en scooterulykke på Sardinia. Foto: APF / NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-skuespiller George Clooney (57) ble tirsdag fraktet til et sykehus på Sardinia, etter å ha vært involvert i en frontkollisjon på scooter.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant The Mirror, som først henviser til lokalavisa Nuova Sardegna.

- George Clooney er på sykehus etter at scooteren hans kolliderte med en bil som var i ferd med å snu på veien, skriver Nuova Sardegna på Twitter.

Clooney, som ifølge italienske TGCOM 24 akkurat hadde kjørt fra hotellet sitt, Loiri Porto San Paolo, da ulykken inntraff, ble hentet i ambulanse på ulykkesstedet. Lokale medier rapporterer om mindre skader.

Allerede skrevet ut

Den italienske avisen La Repubblica melder at den verdenskjente skuespilleren har vært til observasjon på et lokalt sykehus.

Ifølge NBC-reporteren Claudio Lavanga, som skriver om hendelsen på Twitter, har 57-åringen allerede forlatt John Paul II-sykehuset.

Ulykken skal ha skjedd ved det populære feriestedet Costa Corallina.

Sky News skriver at føreren av bilen Clooney kolliderte med, hjalp Hollywood-stjernen mens de ventet på ambulansen.

Ifølge lokale medier skal en CT-scanning ha påvist antatte skader på bekkenet, samt små skader på et kne. Clooney skal i tillegg ha pådratt seg blåmerker på et arm og et kne.

Lokalt politi skal nå være i ferd med å etterforske ulykken.

Jobb og ferie

Kona Amal Clooney (40) skal ha møtt ham på sykehuset, før en bil skal ha fraktet dem tilbake til stedet de bor på øya.

Ifølge The Mirror har skuespilleren oppholdt seg på Sardinia sammen med kona og tvillingene deres, Alexander og Ella (1), siden midten av mai.

Her kombinerer han ferie med familien og innspillingen av en ny tv-serie ved navn «Catch 22». Det skal ha vært en bil fra produksjonen som hentet ham og kona på sykehuset.

Ekteparet Clooney skal ha blitt observert sammen flere ganger på øya den siste måneden, både på osteshopping og på vei ut av restauranter, ifølge avisa.

MIDDAGSBESØK: Amal og George Clooney forlater restauranten La Tavernetta på Sardinia 30. juni. Foto: NTB Scanpix
MIDDAGSBESØK: Amal og George Clooney forlater restauranten La Tavernetta på Sardinia 30. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verken George eller Amal Clooney har kommentert dagens hendelse.

Familiefokus

George Clooney er blant Hollywoods største stjerner, og har over 80 filmer og tv-serier på CV-en. På tampen av fjoråret røpet han imidlertid at han ikke kommer til å prioritere skuespill i fremtiden.

Til The Sunday Times sa at han som ikke lenger er et opplagt valg til en førsteelsker-rolle, og at han heller ikke bør være det. I tillegg påpekte han at han har tjent nok penger i løpet av sin karriere.

- Men hør, hvis noen har en rolle tilsvarende den Paul Newman spilte i «The Verdict», er jeg klar. Men det er ikke mange som den. Skuespill pleide å være det som betalte husleia, men jeg har solgt et tequila-selskap for en milliard jævla dollar. Jeg trenger ikke pengene, sa George Clooney til avisa og siktet til at han i fjor sommer solgte tequila-selskapet Casamigos.

Saken fortsetter under.

BORGERLIG VIELSE: Hollywood-stjernen George Clooney og kjæresten Amal Alamuddin ga hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Venezia. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

Clooney har for øvrig hendene fulle også på privaten. Tre år etter at skuespilleren giftet seg med Amal Clooney i Venezia i Italia, fikk ekteparet tvillingene Alexander og Ella sammen i fjor sommer.

- Et eventyr

Det var da George Clooney gjestet det franske programmet Rencontres de Cinema, at filmstjernen valgte å lette på sløret om familieforøkelsen for første gang.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, sa Clooney i intervjuet, ifølge UsWeekly.com.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Clooney avsløre at det er litt andre ting hverdagen byr på nå som han har blitt far.

- Jeg skifter bleier og jeg vasker spy, innrømmet en solbrun Clooney den gang og la til spøkefullt:

- Alle de tingene jeg måtte gjøre for meg selv før, gjør jeg nå for babyene. Det funker ganske bra.

Forholdet til stjerneadvokat Amal Clooney har fått filmstjernen til å endre syn, både på ekteskapet og foreldreskapet. Før han møtte sin nåværende kone, uttalte han at jobben var det viktigste for ham:

- Jeg har alltid visst at farskap ikke var noe for meg. Å oppdra barn er en enorm forpliktelse, og det må være din førsteprioritet. For min del er jobben viktigst. Og det er grunnen til at jeg aldri vil gifte meg igjen, sa han til The Sunday Telegraph i 2011 - tre år før han giftet seg med menneskerettighetsadvokaten.

LES OGSÅ: Amal får slakt for kjolevalget