SKADD: Tidligere denne uken ble det kjent at George Clooney hadde vært involvert i en ulykke i Europa, og flere medier hevdet at det dreide seg om en motorsykkelulykke.  Foto: All Over Press
SKADD: Tidligere denne uken ble det kjent at George Clooney hadde vært involvert i en ulykke i Europa, og flere medier hevdet at det dreide seg om en motorsykkelulykke. Foto: All Over PressVis mer

Skadd i bildør-ulykke

George Clooney brakk hånden...

SEHER.NO: Det er snart to år siden Hollywoodkjekkas George Clooney (48) og hans daværende kjæreste, Sarah Larson (30), var involvert i en stygg motorsykkelulykke, som førte til at Larson brakk beinet og Clooney fikk flere stygge arr.

Clooney har lenge vært en ivrig motorsyklist, men da sykkelen veltet i stor fart, hadde han lite å stille opp med.

Tidligere denne uken var superstjernen nok en gang involvert i en ulykke, og flere medier hevdet at det også denne gangen dreide seg om et motorsykkel-krasj, skriver Access Hollywood.

Ifølge pressen skal Clooney ha kjørt sin Harley Davidson rundt Lake Lugano, på grensen mellom Italia og Sveits, da han krasjet og brakk hånden.

Superstjernens talsperson, Stan Rosenfield, nekter imidlertid for at hans klient var på en motorsykkel da ulykken skjedde.

- Det var en ulykke og det stemmer at han brakk hånden. Men han var ikke på en motorsykkel, og han var ikke i Sveits. Han var på sin egen eiendom i Italia og klemte hånden i bildøren, sa Rosenfield etter hendelsen.

Clooney skal ha fått legebehandling ved Ars Medica clinic i Sveits, nær hans hjem ved Lake Como i Italia.

- Legen har gitt han 30-40 år igjen å leve, og ingen levende dyr ble skadet under plastringen av hånden, humret Stanfield.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vennene trodde Clooney var død!