«Jakten på kjærligheten»:

Sjokkvalget

Hestebonden fra Halden avslutter forholdet med den eneste gjenværende frieren.

I TÅRER: Det ble tårevått og emosjonelt da «Jakten på kjærligheten»-bonden Tormod Bakke Johnsen velger å vrake frieren Atle Hoff. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er bøndene omsider sammen med sine utvalgte friere. Alle har hatt et knippe friere på gården, og forrige uke tok de sine endelige valg.

Tormod Bakke Johnsen (61) valgte Atle Hoff (52), og denne uken så vi de på en liten ferietur til Ålesund. I begynnelsen av episoden forteller Johnsen til kamera at han skal bruke tiden i Ålesund på å kjenne etter om han får «hjertebank».

Mot slutten av episoden ser vi imidlertid at Johnsen ikke kjenner på forelskelsen, men heller føler han har fått en god venn i Hoff.

Tårevåt avskjed

I episoden kommer det tydelig frem at det var tungt for 61-åringen å fortelle Hoff at det ikke føltes som mer enn vennskap.

- Det jeg kjenner i hjertet det er at jeg har fått en veldig god venn, og jeg er ikke sikker på om vi er kjærester, sier en påvirket Johnsen.

Overfor Se og Hør kan han avsløre at det var langt ifra enkelt å ta den samtalen med Hoff.

- Det var fælt. Det var vondt og tungt fordi jeg følte på at han ønsket det så veldig gjerne. Hadde det vært en normal setting og ikke et tv-program så hadde jeg sagt det tidligere på dagen, forklarer han og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer