REAGERER: Rachel Zoe synes ikke hun er unaturlig tynn, men bildene taler for seg, mener RadarOnline. Foto: Stella Pictures
REAGERER: Rachel Zoe synes ikke hun er unaturlig tynn, men bildene taler for seg, mener RadarOnline. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjokktynn stjerne-stylist

Moteguruen skapte oppstandelse med sin radmagre kropp...

SEHER.NO: Siden hun først ble kjent som kjendis-stylist for Hollywoods største stjerner, har Rachel Zoe fått like mye oppmerksomhet for sin tynne kropp, som for sine store klienter.

Da Zoe dro på badeferie nylig, så hun tynnere ut enn noen gang. På bildene er ribben og krageben og skulderbladet så tydelige at det blir beskrevet som skremmende av nettstedet RadarOnline.

Selv om motepersonligheten på har skapt reaksjoner på badeferien med radmagre kropp, var hun selv storfornøyd med turen.

- Må jeg dra? Snart tilbake til "Golden Globe"-virkeligheten. Helt frem til neste år! twittret Zoe på onsdag.

Stylisten - som har sitt eget show, "The Rachel Zoe Project" - har tidligere gått ut kraftig ut mot kritikken rundt sin egen vekt. Hun synes det er urettferdig idet hun mener hun slett ikke er unaturlig tynn.

Men bildene forteller altså en litt annen historie.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Dette går rett vest!