Sjokktynn etter bruddryktene

Bruddryktene med Ashton Kutcher tærer på Demi Moore - bokstavelig talt.

<strong>PREMIERE:</strong> Demi Moore og medskuespillerne Simon Baker, Paul Bettany, Kevin Spacey og Penn Badgley på premieren til deres siste film Margin Call i New York tidligere denne uken. Foto: All Over Press
PREMIERE: Demi Moore og medskuespillerne Simon Baker, Paul Bettany, Kevin Spacey og Penn Badgley på premieren til deres siste film Margin Call i New York tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det har stormet rundt superparet Demi Moore (48) og Ashton Kutcher (33) den siste tiden etter at det ble kjent at «Two and a half men»-skuespilleren hadde vært utro med 22 år gamle Sara Leal.

Da den nyeste filmen hennes «Margin Call» hadde premiere tidligere denne uken var det en sjokktynn Demi som viste seg for pressen, og i følge amerikanske nettsteder skal den en gang så smekre brunetten nå veie kun 40 kilo.

Det er ikke bare kjendispressen som har fått øynene opp for hvor tynn skuespillerinnen har blitt, også kjendisene selv reagerer på kollegaens drastiske vekttap.

- Demi Moore var på flyet mitt fra NY til LA i går kveld. Hun er skummelt tynn. Veldig trist å se... tvitret Joan Rivers i dag.

Også Rob Kardashian, broren til Kardashian-søstrene, har kommentert Joan Rivers utsagn på Twitter:

- Jeg så henne i NYC forrige måned! Ikke bra!

Selv om Demi fremdeles går med gifteringen på fingeren, vil ryktene ha det til at en skilsmisse fra hennes side snarlig er rundt hjørnet - selv om alt Kutcher vil er å ordne opp med kona.

- Han har spurt Demi om å ikke søke om skilsmisse, men det er nok ingenting han kan gjøre for å stoppe henne, fortalte en venn av Kutcher til nettstedet RadarOnline.com forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg svelger 20 piller hver dag   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer