Sjokktynn Demi i bitter strid om milliardformuen

Alle utroskapshistoriene ble for mye for Demi Moore. Nå skal hun skille seg.

SJOKKTYNN: Demi Moore er kraftig preget av tiden etter utroskapet. Nå starter den bitre kampen om formuen. Foto: All Over Press
SJOKKTYNN: Demi Moore er kraftig preget av tiden etter utroskapet. Nå starter den bitre kampen om formuen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Seint torsdag kveld, norsk tid, offentliggjorde Demi Moore (49) at hun skal skille seg.

- Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet, sier Moore ifølge nettstedet TMZ.com.

Offentliggjøringen kommer tre måneder etter at skuespilleren Ashton Kutcher (33) ble beskyldt for å ha hatt en affære med den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal på deres 6. bryllupsdag, har hans kone bedt om skilsmisse.

Nå starter kampen om deres formue på 1,7 milliarder kroner (290 millioner dollar), ifølge Star magazine. Og det er varslet at det kan bli en bitter strid.

Etter at Ashtons affære ble kjent, forsøkte han å redde ekteskapet til kona. Men ifølge RadarOnline levde de allerede separate liv på det tidspunktet. De bodde nemlig på helt forskjellige steder i landet.

Ashton filmet «Two and a Half Men» i Los Angeles, mens Demi jobbet med filmen «Magic Mike» i New York.

- Demi er omsider klar for å komme seg videre etter alle disse årene, for hun er lei av at hun ikke føler hun kan stole på Ashton. Spesielt etter at stjernestatusen hans har økt med «Two and a Half Men», har han blitt veldig vag om hvor, og med hvem, han tilbringer tiden, sier en kilde til Star.

Og selv om forholdet til Sara Leal skal ha vært dråpen som fikk det til å renne over for Demi, så skal Kutcher også ha blitt tatt i utroskap tidligere.


Demis venner har også uttrykt bekymring etter at hun har blitt alarmerende tynn i månedene etter at ektemannens affære ble kjent.

- Dette gjør meg trist. Jeg gjør det med tungt hjerte, sier Demi om oppløsningen av sitt seks år lange ekteskap.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi har bedt om skilsmisse