SKILLER SEG: Laura Dern og ektemannen Ben Harper avbildet svært lykkelige sammen i mai. Nå hevder Harper at paret har vært separert siden januar. Foto: All Over Press
SKILLER SEG: Laura Dern og ektemannen Ben Harper avbildet svært lykkelige sammen i mai. Nå hevder Harper at paret har vært separert siden januar. Foto: All Over Press Vis mer

Sjokkskilsmisse for Jurassic Park-stjerne

Selv parets nære venner ble overrasket over opplysningene i skilsmissepapirene.

Publisert
SEHER.NO: Fredag søkte den Grammy-vinnende artisten Ben Harper (40) om skilsmisse fra «Jurrasic Park»-skuespiller Laura Dern (43).

Skilsmissegrunnen oppgis med standardfrasen «uoverkommelige forskjeller».

Den overraskende skilsmissen kommer bare tre uker etter at paret og deres to barn på Pearl Jam-vokalist Eddie Vedders bryllup med modellen Jill McCormick på Hawaii. Harper og Dern skal da ha virket svært lykkelige på weekenden de tilbrakte med en rekke andre kjendiser.
 
Det vekker derfor oppsikt når Harper i skilsmissepapirene hevder at paret gikk fra hverandre allerede i januar.

Den opplysningen kommer som en overraskelse selv for kilder som står paret nær, som hevder de to har levd sammen det siste året og at de har reist mye. Enkelte kilder, som bør stå paret svært nær, hevder paret til og med har vært intime med hverandre så seint som i forrige uke, ifølge TMZ.

Paret har vært gift i fem år. Derns talsperson sier hun ikke har «noen informasjon eller kommentar» til bruddet, ifølge Radaronline.com. Ifølge TMZ, skal Harper ha søkt om delt foreldrerett for sønnen, Ellery, på 9 år og datteren, Jaya, på 5 år.

Laura Dern har hatt en rekke store roller på 80- og 90-tallet i filmer som «Blue Velvet», «Wild at Heart» og ble nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for «Rambling Rose».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Private Beckham-mail avslørt i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer