Jan Thomas:

Sjokksalg med milliongevinst

Jan Thomas kan le hele veien til banken etter at han solgte eneboligen på Frogner i Oslo.

SOLGTE BOLIGEN: I august ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas skulle selge drømmeboligen på Frogner i Oslo. Nå bekrefter 53-åringen at eneboligen er solgt - og det med et saftig overskudd. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SOLGTE BOLIGEN: I august ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas skulle selge drømmeboligen på Frogner i Oslo. Nå bekrefter 53-åringen at eneboligen er solgt - og det med et saftig overskudd. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i livet til kjendisstylist Jan Thomas (53) på et år. Han har funnet kjærligheten med Harlem Alexander (33), fått seg hund, pusset opp et hus og er til høsten aktuell med både bok og serie. Alt i tillegg til den daglige driften av to salonger i Oslo, samt produksjon og salg av egne produkter.

Med tilværelsen som hundepappa og kjæreste har han attpåtil bestemt seg for at huset han bor i nå ikke er stort nok. I august kunne Se og Hør melde at stylisten hadde bestemt seg for å selge huset på Frogner, som han punget ut 7,2 millioner kroner for i fjor. Det overrasket, i og med at han hadde lagt såpass mye inn i prosjektet.

- Det handler først og fremst om at jeg ønsker meg mer plass. Dette er jo en fantastisk enebolig som er pusset opp etter alle kunstens regler, men jeg har alltid vært fascinert av store frognerleiligheter som er høye under taket og har store rom, sa han den gang.

Milliongevinst

Boligen ble lagt ut til en prisantydning på hele ti millioner kroner, tre millioner mer enn hva stylisten betalte for den. Nå skal det nevnes at han har totalrenovert eiendommen fra 1920, som i et tidligere liv ble brukt som stall. Han har dermed lagt inn mye penger i prosjektet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer