Jan Thomas:

Sjokksalg med milliongevinst

Jan Thomas kan le hele veien til banken etter at han solgte eneboligen på Frogner i Oslo.

SOLGTE BOLIGEN: I august ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas skulle selge drømmeboligen på Frogner i Oslo. Nå bekrefter 53-åringen at eneboligen er solgt - og det med et saftig overskudd. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SOLGTE BOLIGEN: I august ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas skulle selge drømmeboligen på Frogner i Oslo. Nå bekrefter 53-åringen at eneboligen er solgt - og det med et saftig overskudd. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i livet til kjendisstylist Jan Thomas (53) på et år. Han har funnet kjærligheten med Harlem Alexander (33), fått seg hund, pusset opp et hus og er til høsten aktuell med både bok og serie. Alt i tillegg til den daglige driften av to salonger i Oslo, samt produksjon og salg av egne produkter.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

Med tilværelsen som hundepappa og kjæreste har han attpåtil bestemt seg for at huset han bor i nå ikke er stort nok. I august kunne Se og Hør melde at stylisten hadde bestemt seg for å selge huset på Frogner, som han punget ut 7,2 millioner kroner for i fjor. Det overrasket, i og med at han hadde lagt såpass mye inn i prosjektet.

- Det handler først og fremst om at jeg ønsker meg mer plass. Dette er jo en fantastisk enebolig som er pusset opp etter alle kunstens regler, men jeg har alltid vært fascinert av store frognerleiligheter som er høye under taket og har store rom, sa han den gang.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Milliongevinst

Boligen ble lagt ut til en prisantydning på hele ti millioner kroner, tre millioner mer enn hva stylisten betalte for den. Nå skal det nevnes at han har totalrenovert eiendommen fra 1920, som i et tidligere liv ble brukt som stall. Han har dermed lagt inn mye penger i prosjektet.

53-åringen har likevel fått uttelling for salget. Overfor Se og Hør kan kjendisstylisten fredag bekrefte at boligen er solgt - med milliongevinst.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk solgt huset, og at det gikk til et ungt par. Jeg vil at folk skal ha det så fint her som jeg hadde det, og var interessert i å finne kjøpere som ville elske det, sier han, og fortsetter:

- Når man legger ned tid, energi og penger i noe, er det vemodig å forlate det. Derfor er det fint at noen som virkelig vil bo her få ta over. At man viderefører arven, «so to speak», forklarer 53-åringen.

SOLGT: Jan Thomas har solgt drømmeboligen på Frogner med svært god fortjeneste. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SOLGT: Jan Thomas har solgt drømmeboligen på Frogner med svært god fortjeneste. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Huset gikk for 9 810 000 kroner, og gikk dermed litt under takst. Det har ikke noe særlig å si, i og med at kjendisstylisten likevel tjente over to millioner på ett år.

- Jeg er kjempefornøyd med gevinsten. Denne ideen om å kjøpe noe for så å pusse det opp, lekte jeg med en stund, men jeg er veldig glad jeg gjorde det, sier Jan Thomas, uten at han vil kommentere hva overskuddet eventuelt skal gå til.

Stylisten er nemlig hemmelighetsfull rundt hvor han skal nå. Han har allerede bodd med kjæresten i flere måneder allerede, men nå flytter de offisielt sammen - med den lille hunden Tyr. Hvor vil han imidlertid ikke røpe riktig ennå.

Jan Thomas har derimot tidligere uttalt at han gjerne vil kjøpe nytt på sikt.

- Harlem er sjefen og skal sørge for at vi får et fint hjem sammen, har han tidligere sagt.

Måtte skjule forholdet

Mange fulgte med stor iver med da Jan Thomas skulle finne kjærligheten på tv tidligere i år. Til slutt falt valget på haldenseren Harlem Alexander, som også jobber som frisør.

Det klaffet første gang de møttes. Men 53-åringen kunne ikke i sin villeste fantasi tro at han skulle finne kjærligheten på tv. Nå har han og Harlem Alexander vært samboere siden de kom hjem fra innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i fjor.

BRYTER SAMMEN: Da Jan Thomas måtte sende hjem noen i «Jan Thomas søker drømmeprinsen» ble det tårevått. Vis mer

Kjendisfrisøren har uttalt at det var deilig å komme til Norge, hvor de kunne være «helt normale». Men de fikk også satt det gryende kjærlighetsforholdet på en ordentlig prøve: de måtte nemlig holde romansen skjult fram til serien var ferdig sendt på tv på våren.

- Vi fikk ikke lov til å omringe oss med venner, vi fikk ikke lov til å fortelle det til noen, vi fikk ikke gå noen steder. Så vi ble tvunget til å faktisk sitte sammen og bli kjent. Og det var så fint, og så ekte, har Jan Thomas tidligere uttalt til Se og Hør.

KÅT, BRUN OG BLID: Jan Thomas fikk med seg drømmeprinsen Harlem Alexander da musikkvideoen til «Honansa, det er sommer» skulle spilles inn. Video: Rød Løper Vis mer

Da serien først var ferdig sendt på tv, og paret endelig kunne vise sin kjærlighet offentlig, kom coronapandemien.

- Så da var vi enda mer sammen. Men da var det i hvert fall offisielt. På vår første date dykket vi med hvithai. Det er jo veldig eksotisk. Men det som er enda mer eksotisk, er at han til min store fortvilelse liker å leie. Så da må jeg leie ham opp til 7-Eleven på Frogner, hvor vi kjøper smågodt, sa Jan Thomas i intervjuet med Se og Hør i august.

LES OGSÅ: - Jeg ble skremt og provosert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer