Jan Thomas:

Sjokksalg etter millionoppussing

Til tross for et helt år med oppussing og millioner investert, selger kjendisstylisten boligen.

SELGER: Til tross for at Jan Thomas har lagt inn mye tid og krefter i den nye boligen, ryker den ut til salgs. Foto: Espen Solli/Se og Hør
SELGER: Til tross for at Jan Thomas har lagt inn mye tid og krefter i den nye boligen, ryker den ut til salgs. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor punget kjendisstylist Jan Thomas (53) ut med 7,2 millioner kroner for en tidligere stall som skulle bli drømmeboligen. Etter et år med oppussing, som igjen ble TV-serie på Se og Hør, kunne han endelig flytte inn.

Men nå har Jan Thomas ombestemt seg, og legger nå bolig ut for salg.

- Det handler først og fremst om at jeg ønsker meg mer plass. Dette er jo en fantastisk enebolig som er pusset opp etter alle kunstens regler, men jeg har alltid vært fascinert av store frognerleiligheter som er høye under taket og har store rom, forklarer han til Se og Hør.

- Absurd liv

Nøyaktig beløp på oppussingen vet han ikke, men han kan fortelle at det dreier seg om «flere millioner». Boligsalget handler også om at han og kjæresten Harlem Alexander (32) ønsker et hjem som er deres eget.

- Harlem og jeg har jo hatt et absurd liv siden vi traff hverandre på speeddate i Afrika. Seks uker i Afrika ble etterfulgt av seks måneder med å leve i skjul. Så kom coronaen. Hvis man ser det fra Harlems ståsted, så har jo hele hans liv blitt snudd på hodet, forteller 52-åringen, og utdyper:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer