BLE FORLATT: Ansatte tok vare på Angelina da hun var mellom ett og tre år gammel. Foto: Stella Pictures
BLE FORLATT: Ansatte tok vare på Angelina da hun var mellom ett og tre år gammel. Foto: Stella PicturesVis mer

Sjokkpåstander om Jolie i ny bok

- Moren hennes ville ikke ha noe med henne å gjøre i to år...

SEHER.NO: Forfatteren Andrew Morton kommer denne uke ut med en ny, uoffisiell biografi om Angelina Jolie (35). Og i boken fyrer han løs med noen sjokkerende påstander.

Ifølge Morton skal Angelinas mor, Marcheline Bertrand, ha forlatt datteren da hun var en liten baby, og det skal ha fått Jolie til å bli en rebelsk pike.

Da Angelina var ett år gammel, hevder Morton at Marcheline forlot datteren i to år fordi hun ikke ville ha noe med henne å gjøre. I disse to årene var det ansatte som tok vare på den nåværende verdensstjernen.

Bertrand, som døde i 2007, skal ha vært rasende på Jolies far, skuespilleren Jon Voight, etter at han hadde vært utro. Raseriet tok hun ut på datteren, fordi hun lignet på sin far.

Dette skal ifølge biografien ha satt dype, psykologiske spor hos Angelina.

Morton, som er best kjent for sin kontroversielle biografi om prinsesse Diana, hevder også at Angelina stjal Brad Pitt fra Jennifer Aniston, og at hun brukte adoptivsønnen Maddox som agn for å lure Pitt til seg, da de spilte inn filmen «Mr. And Mrs. Smith».

- Jeg tror min biografi kommer til å forandre måten folk ser på henne på, og måten hun selv ser på seg selv, sa Morton ifølge Daily Mail.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kysser hun en ung fan