«I fyr og flamme»:

Sjokkopptreden: - Helt sykt

Duoen beviser nok en gang at de ikke er redde for å drite seg ut.

Pinlig: Thomas «Fingern» Gullestad blir tydelig flau av det hans «I fyr og flamme»-makker Ailo Gaup serverer i svenske «Idol». Video: TV 2/TV4/Fremantle Vis mer
Publisert

TV 2s nye programkonsept «I fyr og flamme», som ledes av tidligere sportsanker Simon Nitsche (30), er i disse dager i full gang.

I programmet skal tre kjendisduoer hevde at de har utført elleville og vågale utfordringer, som et panel deretter skal gjette om stemmer eller ikke.

I torsdagens episode får vi se Ailo Gaup (44) og Thomas «Fingern» Gullestad (42) på reise til Sverige. Der deltar de på en audition utenom det vanlige, til den svenske versjonen av sangkonkurransen «Idol».

  • Se auditionvideoen øverst i saken!

Auditionen har allerede blitt vist på svenske TV-skjermer, men først denne uken får nordmenn svar på hvordan den fremtidige musikkarrieren går for duoen.

- Ble tre år eldre

Det er verdt å merke seg at Gullestad allerede er artist. Han har vært en del av gruppen Klovner i kamp i 20 år, og det er derfor heldigvis ingenting som står på spill for 42-åringens musikkarriere.

- Det er helt sykt hvor nervøs det går an å bli for noe sånt. Det er jo ikke sånn at karrierene våre står på spill - det har egentlig ingenting å si - men jeg tror jeg ble tre år eldre på de to timene vi var der, ler han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer