Maria Montazami:

Sjokkoppdagelse hos datteren: - Hva er det jeg vanner?

Tv-stjernen skulle bare vanne plantene for datteren og svigersønnen ...

GRØNT: Maria Montazami (53) fant marihuana blant datterens planter. Her avbildet med døtrene Hanna (25) og Sara (29). Foto: NTB Scanpix
GRØNT: Maria Montazami (53) fant marihuana blant datterens planter. Her avbildet med døtrene Hanna (25) og Sara (29). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom den svenske realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har både norske og svenske fans blitt godt kjent med Maria Montazami (53), og hennes luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

Det er blant annet hennes store interesse for gardindusker, vesker og smykker som har fått fansen til å legge sin elsk på realitykjendisen.

I 1990 giftet Maria seg med ektemannen Kamran Montazami, og sammen har de barna Sara, Hanna, Emma og Nicholas.

Uventet oppdagelse

På sin egen blogg har Maria nylig delt et innlegg der hun forteller om en noe spesielt visitt hjemme hos datteren Hanna (25) og svigersønnen Rudy Andrews, som for tiden er bortreist.

- Kamran og jeg reiste til Hanna og Rudys hus for å vanne blomstene, skriver hun innlegget på bloggen sin.

Besøket ledet altså til en litt uventet oppdagelse for mor og far, skal vi tro firebarnsmoren selv.

TØRSTE PLANTER: Maria og ektemannen Kamran skulle bare vanne datterens planter. Så oppdaget de noe rart. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami
TØRSTE PLANTER: Maria og ektemannen Kamran skulle bare vanne datterens planter. Så oppdaget de noe rart. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami Vis mer

Maria innså nemlig raskt at enkelte av de grønne plantene så litt annerledes ut enn hva de selv er vant til, ifølge Hänt.

- Jo, vi vanner marihuana

- Ha-ha, Kamran tar over, antakeligvis tror han at han vanner bedre enn meg. Vi kommer alltid til å lære hverandre hvordan ditt og datt skal gjøres. Uansett, så tenker jeg: «Hva er det vi vanner her egentlig?», fortsetter hun.

OVERRASKET: Maria Montazami fant marihuana på datterens balkong. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami
OVERRASKET: Maria Montazami fant marihuana på datterens balkong. Foto: Skjermdump fra blogg / Maria Montazami Vis mer

Når realitykjendisen fikk greie på hva slags planter som måtte vannes, fikk hun seg en liten overraskelse. Hun var derimot helt sikker på at det ikke var noe datteren brukte selv.

- Jo, vi vanner blant annet marihuana. Jeg har ingen erfaring med dette. Vet ikke eksakt hvordan det fungerer, men det er ingenting Hanna bruker, i hvert fall. Rudy har sikkert alt under kontroll nå når det er lovlig. Så la oss ikke gå til angrep før vi vet mer. Jeg undersøker og kommer tilbake, skriver hun.

Vi venter i spenning!

View this post on Instagram

missing this face😍😍😍

A post shared by Hanna Montazami (@hannamontazami) on

Eget varemerke

På få år har 53-åringen gått fra å være en ukjent hjemmeværende firebarnsmor, til å bli en av Sveriges største tv-stjerner. I karrieren har hun drevet med en rekke ulike ting. Blant annet klesdesign, vin, leppestifter og servise - alt med sitt eget navn som varemerke.

Ektemannen har på sin side blitt en stor forretningsmann i løpet av årene, med hovedfokus innen eiendom.

Til tross for at hun de siste årene selv har begynt å tjene egne penger, er det imidlertid ingenting som heter felles økonomi i Montazami-familien.

- Det jeg tjener er mitt

I et intervju med «Skavlan» i 2016 kunne nemlig 53-åringen avsløre at ikke en eneste krone går til noen andre enn henne selv.

- Det han tjener går til hele familien. Det jeg tjener er mitt, fortalte Maria Montazami i programmet, til latterbrøl fra salen, den gang.

- Nei, nei. Det handler ikke om grådighet. Vi sier ikke at «dette er mitt» eller «dette er ditt», men han ønsker at jeg sparer pengene jeg tjener. Det synes jeg er fantastisk, la hun til.

LES OGSÅ: - Det var en stor sorg å ikke få flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer