MØTTES: Det var her på Yatai Asian Tapas Bar i vest-Hollywood at Britney, Justin og Jessica tifeldigvis møttes mandag kveld.  Foto: All Over Press
MØTTES: Det var her på Yatai Asian Tapas Bar i vest-Hollywood at Britney, Justin og Jessica tifeldigvis møttes mandag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Sjokkmøte på restaurant

- Det virket veldig ukomfortabelt...

SEHER.NO: Selv om Los Angeles er en stor by hender det stadig vekk at kjendiser treffer på hverandre i filmbyens mange gater eller restauranter. Særlig dersom man holder seg til Beverly Hills og Hollywood.

Og mandag fant et slikt møte sted, dog et litt ukomfortabelt møte sådan.

Popstjerne Britney Spears (27) skulle nemlig bare en kjapp tur inn Yatai Asian Tapas Bar i vest-Hollywood, da hun plutselig traff på eksen Justin Timberlake (27) og hans filmstjernekjæreste Jessica Biel (26) skriver Us Magazine.

Paret var på restauranten for å spise middag, og ifølge øyenvitner virket møtet mellom de tre særdeles ukomfortabelt.

- Jessica så helt fantastisk ut. Spears på sin side var ikke på sitt beste, men hun hadde vel ikke tenkt at noen skulle se henne, siden den restauranten egentlig ikke er not "hot-spot", forteller en kilde.

Og ekskjærestene kunne nok ikke valgt et verre sted å treffe på hverandre. Tapas-baren er nemlig knøttliten.

- Jessica og Justin så ut til å synke ned i stolene deres for å unngå Spears. Hun dro 30 minutter etterp. Kort tid etter det dro Justin og Jessica og, forteller kilden videre.

Britney har tidligere innrømmet at hun var helt knust da det ble slutt mellom henne og Justin i 2002.

- Justin var del av det enorme jeg hadde blitt. Så da han forsvant følte jeg liksom litt sånn "hva skal jeg gjøre med meg selv?" har popstjernen sagt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kler av seg for stripperrolle

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.