Adele Adkins:

Sjokkforvandling etter bruddet

- Jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg, skriver sangstjernen.

STOR OPPMERKSOMHET: Etter bruddet med eksmannen Simon Konecki har sangstjernen Adele gått betraktelig ned i vekt. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix
STOR OPPMERKSOMHET: Etter bruddet med eksmannen Simon Konecki har sangstjernen Adele gått betraktelig ned i vekt. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at den britiske sangeren Adele Adkins (31) og ektemannen Simon Konecki (45) skulle skilles. Siden det mye omtalte bruddet har sangeren holdt en lav profil, men hun har imidlertid fått enorm oppmerksomhet for sitt endrede utseende.

Etter at Adele poserte backstage sammen med popgruppen Spice Girls under deres siste stopp på gjenforeningsturneen i juni, påpekte en rekke internasjonale medier at 31-åringen «strålte på bildene».

Ifølge en rekke kilder skal bakgrunnen for Adeles endrede utseende være at hun etter bruddet har begynt med trening for å holde seg i form, samt at hun tyr til pilates, som kan minne om en form for yoga. Det er angivelig dette som skal ha bidratt til den tilsynelatende vektnedgangen til sangstjernen.

- Byttet ut tårer med svette

Mye tyder på at Adele har det svært bra om dagen, da en kilde forteller til The Sun at hun «føler seg bedre enn noensinne».

En rekke stjerner, som Jennifer Aniston (50), Kate Winslet (44) og Madonna (61), sverger til den samme treningsformen, som tar sikte på å forbedre kroppens holdning og balanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer