Adele Adkins:

Sjokkforvandling etter bruddet

- Jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg, skriver sangstjernen.

STOR OPPMERKSOMHET: Etter bruddet med eksmannen Simon Konecki har sangstjernen Adele gått betraktelig ned i vekt. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix
STOR OPPMERKSOMHET: Etter bruddet med eksmannen Simon Konecki har sangstjernen Adele gått betraktelig ned i vekt. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at den britiske sangeren Adele Adkins (31) og ektemannen Simon Konecki (45) skulle skilles. Siden det mye omtalte bruddet har sangeren holdt en lav profil, men hun har imidlertid fått enorm oppmerksomhet for sitt endrede utseende.

Etter at Adele poserte backstage sammen med popgruppen Spice Girls under deres siste stopp på gjenforeningsturneen i juni, påpekte en rekke internasjonale medier at 31-åringen «strålte på bildene».

SUPERSTJERNER: På det siste stoppet på Spice Girls' England-turné i London, dukket sangstjernen Adele plutselig opp. Det nye bildet av superstjernen fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: På det siste stoppet på Spice Girls' England-turné i London, dukket sangstjernen Adele plutselig opp. Det nye bildet av superstjernen fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en rekke kilder skal bakgrunnen for Adeles endrede utseende være at hun etter bruddet har begynt med trening for å holde seg i form, samt at hun tyr til pilates, som kan minne om en form for yoga. Det er angivelig dette som skal ha bidratt til den tilsynelatende vektnedgangen til sangstjernen.

- Byttet ut tårer med svette

Mye tyder på at Adele har det svært bra om dagen, da en kilde forteller til The Sun at hun «føler seg bedre enn noensinne».

En rekke stjerner, som Jennifer Aniston (50), Kate Winslet (44) og Madonna (61), sverger til den samme treningsformen, som tar sikte på å forbedre kroppens holdning og balanse.

Nå vekker stjernen oppsikt igjen, etter at hun ble avbildet under rapperen Drake sin stjernespekkede 33-årsfeiring denne uken.

STRÅLER: På bildet til venstre av sangstjernen Adele, ser man tydelig at hun har gått betraktelig ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2016. Foto: iamKevinWong.com / MEGA/NTB Scanpix
STRÅLER: På bildet til venstre av sangstjernen Adele, ser man tydelig at hun har gått betraktelig ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2016. Foto: iamKevinWong.com / MEGA/NTB Scanpix Vis mer

Det kan nemlig se ut til at Adele har gått ytterligere ned i vekt siden juni. Det skriver Daily Mail.

På bildet ser man 31-åringen stråle i en sort, fotsid fløyelkjole med matchende sko og store øredobber. Håret hennes er også blitt lysere.

Adele benyttet anledningen til å dele et bilde fra feiringen på Instagram, hvor hun blant annet skrev: «Jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg.»

Det tok ikke lang tid før rosende kommentarer fra sangstjernens over 31 millioner følgere strømmet inn, og komplimenter som at hun ser «helt fantastisk ut» er gjengangere i kommentarfeltet. Flere benytter også anledningen til å spørre hvor mange kilo Adele har gått ned, og andre kommenterer forskjellen etter vektnedgangen.

«Din skjønnhet får meg til å tenke at det er engler som kommer ned fra himmelen for å bo blant menn, jeg liker å se på deg hvert sekund. Pen kvinne», skriver en av sangstjernens følgere.

«Vi elsker deg, aldri gråt igjen», skriver en annen fan.

«Rettelse: Du svetter ikke, du gløder», påpeker en tredje.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Ønsker å være sunn

I juni skrev US Weekly at Adele angivelig hadde gått ned seks kilo siden skilsmissen i april. En kilde fortalte den gang til at 31-åringen hadde ansatt en personlig trener i Los Angeles til å hjelpe henne med treningen.

- Hun har treningsøkter på 60 minutter som inkluderer kardio , sirkeltrening og pilates. Hun har funnet en rutine som fungerer for henne, og nyter det, fortalte kilden til US Weekly.

Videre fortalte kilden at sangstjernen hadde et stort ønske om å være sunn og være et forbilde for sønnen, Angelo Adkins (7), som hun har sammen med eksmannen.

ADELE: Sangstjernen var iført en sort fløyelskjole på Drakes bursdagsfest. Foto: iamKevinWong.com / MEGA/ NTB scanpix
ADELE: Sangstjernen var iført en sort fløyelskjole på Drakes bursdagsfest. Foto: iamKevinWong.com / MEGA/ NTB scanpix Vis mer

- Hun er mye mer fokusert på å føle seg vel og de helsemessige fordelene, enn vekttapet. Adele brydde seg aldri tidligere, men siden hun startet med treningen i Los Angeles trener hun tre ganger i uken, fortsatte kilden.

Ifølge Harper's Bazaar har Adele tidligere fulgt den såkalte «Sirtfood»-dietten, som inneholder en rekke matvarer som skal være gunstig for helsen, samtidig som kaloriinntaket reduseres.

Adele er imidlertid ikke den som alltid har pleid å rope høyest for trening og en sunn livsstil opp gjennom årene, og hun har gått opp og ned i vekt gjennom årenes løp. Stjernen har tidligere vært kjent for å ha en heller usunn livsstil med lite trening og røyking. Hun har også gått direkte ut og fortalt at hun misliker trening og dietter sterkt, og i 2011 uttalte hun at «hun nekter å slanke seg».

Det ser ut til å ha endret seg nå.

LES OGSÅ: Hardt ut mot Beyoncé-diett: - Ikke anbefalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer