Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Sjokkforlovelse halvannet år etter bruddet

- Jeg er overlykkelig.

SKAL GIFTE SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå avslører førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå avslører førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halvannet år etter at skuespiller Chris Pratt (39) kunngjorde skilsmisse med ekskona Anna Faris (42), har han forlovet seg på ny.

Det avslører 39-åringen på sin egen Instagram-konto.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», skriver Pratt, med et tilhørende bilde av seg selv og forloveden, der hun viser frem en stor diamantring.

Nyheten kommer bare én måned etter at paret omsider bekreftet sitt forhold offentlig. Det var i juni i fjor at romanseryktene rundt Pratt og datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger, Katherine (29), først begynte å svirre.

- Festlige

Pratt og Schwarzenegger skal ha møtt hverandre gjennom Katherines mor, Maria Shriver (63).

Siden sommeren i fjor er de blitt observert sammen regelmessig, blant annet på en vingård i Napa i California i september, der de nøt en romantisk kveld sammen, ifølge People.

Vingården Round Pond Estate delte et bilde av duoen fra besøket på sin Instagram-profil.

«For en helg! Vi hadde den store glede av å få besøk av Mr. Chris Pratt og Miss Katherine Schwarzenegger og venner av dem forrige lørdag. De er like varme og festlige som man ville tro», het det i innlegget.

- Lyser opp rommet

Det skulle likevel ta mange måneder før paret selv tok bladet fra munnen. I midten av desember delte Pratt en kjærlig bursdagshilsen til Schwarzenegger, med tilhørende bildekollasj:

«Gratulerer med dagen, sjef. Smilet ditt lyser opp rommet, og jeg har elsket hvert minutt sammen med deg. Overveldet over at gud har plassert deg i livet mitt. Takk for latter, kyss, samtaler, turer, kjærlighet og omsorg», skrev Pratt.

At Pratt nå skal gifte seg på nytt, kommer trolig som en overraskelse på flere. Da han og Faris besluttet å skilles etter åtte år som mann og kone, tegnet han et bilde av en svært tung situasjon.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt og lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post i august 2017.

Videre forklarte skuespilleren at de ønsker å verne om sønnen Jack (6), og at de derfor ville prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

- Fremdeles venner

Åtte måneder etter bruddet, lettet Chris Pratt på sløret om hvordan han hadde det etter at ekteskapet havarerte.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, fortalte skuespilleren til Entertainment Weekly's Summer Movie Preview, ifølge E!News.

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsatte Pratt.

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa hun til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: «Homeland»-stjernen overrasket med babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer