Denise Richards:

Sjokkforhold:
- Gjorde mange feil

TV-sjernen åpner seg om skilsmissen med skandalestjernen Charlie Sheen, og den turbulente tiden som fulgte.

ÅPNER SEG: Den svært omstridte skilsmissen mellom TV-profilene skapte flere overskrifter i media. Nå forteller Richards om hvordan den tøffe perioden påvirket livet hennes. Foto: Richard Young/REX/NTB
ÅPNER SEG: Den svært omstridte skilsmissen mellom TV-profilene skapte flere overskrifter i media. Nå forteller Richards om hvordan den tøffe perioden påvirket livet hennes. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert

Til tross for et vanskelig jobbår for de aller fleste i filmbransjen - som følge av den verdensomspennende pandemien - har likevel Denise Richards (49) vært opptatt med skuespillerkarrieren den siste tiden.

90-tallets sex-symbol var gift med «Two and a Half Men»-stjernen Charlie Sheen (55) fra 2002 til 2006, og sammen fikk de to barn ved navn Sam (16) og Lola Rose (15).

Nå anser «Bond»-jenta seg selv som heldig, for å ha beholdt jobben i en svært krevende periode, men jobbhverdagen skal ikke alltid ha vært like positiv for stjernen.

I et nytt intervju med People åpner hun seg om hvordan det var å jobbe midt oppi en omstridt skilsmisse.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Vanskelig periode

Når 49-åringen ser tilbake på karrieren, kan hun huske hvor privat hun pleide å være i intervjusituasjoner. Filmstjernen, med over én million følgere på Instagram, har for øvrig også vært en deltaker i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

Som følge av dette kan det være vanskelig å forestille seg at Richards én gang i tiden prøvde å skille mellom karriere og privatliv.

SKILT: I 2006 kom nyheten om parets skilsmisse. Nå omtaler Richards bruddet som «en av de vanskeligste periodene» i hennes liv. Her er de avbildet sammen i 2004. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
SKILT: I 2006 kom nyheten om parets skilsmisse. Nå omtaler Richards bruddet som «en av de vanskeligste periodene» i hennes liv. Her er de avbildet sammen i 2004. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer

- Det var en vanskelig tid å navigere seg rundt i, og jeg gjorde mange feil. Jeg gikk åpenbart gjennom en veldig offentlig skilsmisse. Det var vanskelig for meg å forstå at min offentlige skilsmisse påvirket jobben, forklarer hun til nettstedet, og fortsetter:

- Jeg skjønte det ikke på den tiden, fordi jeg tenkte: «Hvorfor det?». Det er privatlivet mitt. Det burde ikke påvirke jobben min. Men det gjorde det.

Den svært offentlige skilsmissen ble mye omtalt i media, men skandalene kom på rullende bånd også etter at forholdet var over. Deriblant Sheens turbulente rusproblemer, som kostet ham jobben i TV-serien «Two and a Half Men».

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Skilsmissen skal også ha satt sine spor i Richards, og selv beskriver hun tiden som «en av de vanskeligste periodene i mitt liv».

- Det var en vanskelig sak for meg å gå gjennom og håndtere, forteller hun, og legger til:

- Jeg ville bare fortsette med det jeg elsket å gjøre, og koble av.

I de tidlige stadiene av 49-åringens karriere, innrømmer hun at det var uvant med den offentlige oppmerksomheten. Hun forklarer at det ikke finnes noen «bruksanvisning» for hvordan man skal opptre i media.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Giftet seg på nytt

Fremtiden ser imidlertid lys ut for Richards, som har sikret seg et nytt ekteskap med skuespilleren Aaron Phypers (48).

Paret var for øvrig raske med å vie seg, og giftet seg kun to dager etter at forlovelsen ble kunngjort. Paret ga hverandre sitt ja i 2018, med sine nærmeste til stede.

- Denise og Aaron ville bare ha en liten gruppe til stede i bryllupet. De har begge vært gift tidligere og denne gangen ville de gjøre det foran menneskene som er viktigst i livene deres, fortalte en kilde til People den gang.

Hun har også vært en av de få i Hollywood som jobber under pandemiens gang, noe som hun er «takknemlig» for.

Flere store filmprosjekter i 2020 er blitt utsatt som følge av covid-19, som har resultert i at mange skuespillere er midlertidig arbeidsløse.

LES OGSÅ: Slår hardt ned på affære-påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer