«Skal vi danse»:

Sjokkexit

Influenser Anniken Jørgensen trekker seg fra dansekonkurransen.

UTE: Influenser Anniken Jørgensen har svinget seg på parketten for aller siste gang. Her med dansepartner Santino Mirenna. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UTE: Influenser Anniken Jørgensen har svinget seg på parketten for aller siste gang. Her med dansepartner Santino Mirenna. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): For en knapp måned siden måtte skuffede fans se influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) trekke seg fra «Skal vi danse» etter brudd i foten.

Lørdag kveld kommer nok en trist beskjed til dansefansen: influenser Anniken Jørgensen (25) er nødt til å trekke seg fra konkurransen, og blir altså den andre som forlater parketten som følge av skade eller sykdom.

Influenseren har nemlig pådratt seg lungebetennelse, og har dermed svinget seg på parketten for aller siste gang.

Dette sier kjæresten til Santino, Evelina Moholt, om at han danser tett med andre lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Eventyrlig reise

25-åringen forteller at det er med et tungt hjerte hun ikke får danse under kveldens sending.

- Det har vært en eventyrlig reise med «Skal vi danse» så langt. Oppturer og nedturer, og jeg har lært så utrolig mye. Så det er med tungt hjerte at jeg ikke kan danse i kveld på grunn av en lungebetennelse. Tusen takk til min dansepartner Santino og resten av gjengen, sier Anniken.

TREKKER SEG: Anniken Jørgensen er ute av dansekonkurransen. Foto: Christoffer Andersen / TV 2
TREKKER SEG: Anniken Jørgensen er ute av dansekonkurransen. Foto: Christoffer Andersen / TV 2 Vis mer

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, sier at kveldens sending vil gå som planlagt, og at ingen andre deltakere må forlate konkurransen i kveld.

Det vil bli gjennomført en danseduell som normalt. Deltakeren som får færreste stemmer går inn i neste ukes sending med tre minuspoeng.

Deltakeren med færrest poeng i kveld, ble Dennis Vareide.

- Det er leit at Annikens «Skal vi danse»-eventyr endte slik. Hun har vært en strålende deltaker som kommer til å bli savnet både innad i «Skal vi danse»-leiren, men helt sikkert også blant seerne, sier Haldorsen, og fortsetter:

- Vi er svært takknemlige for at hun har vært med denne sesongen. Så er det slik, da, at sykdom får ingen av oss gjort noe med. Vi ønsker Anniken riktig god bedring, og håper at hun snart blir frisk igjen.

BANNLYST: Dennis Vareide som for tiden er med i «Skal vi danse» er opprinnelig kjent fra YouTube. Og et av stuntene han gjort for YouTube-kanalen har ført til at han er bannlyst fra IKEA: Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

Dette danser de

Det er duket for filmkveld under lørdagens sending, og deltakerne skal svinge seg til alt fra «James Bond»- og «Mulan»-musikk, til «Pretty Woman».

Dette skal deltakerne danse i kveld:

Vinni & Rikke - Vals til «Gudfaren»

Siri & Tarjei - Tango til «Pretty Woman»

Dennis & Lillian - Paso Doble til «Mulan»

Magnus & Ewa - Rumba til «Top Gun»

Maren & Phillip - Jive til «Despicable me»

Royane & Ole - Tango til «Moulin Rouge»

Simon & Helene - Moderne til «James Bond»

LES OGSÅ: Bryter tausheten om «Skal vi danse»-exiten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer