«Skal vi danse»:

Sjokkexit

Influenser Anniken Jørgensen trekker seg fra dansekonkurransen.

UTE: Influenser Anniken Jørgensen har svinget seg på parketten for aller siste gang. Her med dansepartner Santino Mirenna. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UTE: Influenser Anniken Jørgensen har svinget seg på parketten for aller siste gang. Her med dansepartner Santino Mirenna. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): For en knapp måned siden måtte skuffede fans se influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) trekke seg fra «Skal vi danse» etter brudd i foten.

Lørdag kveld kommer nok en trist beskjed til dansefansen: influenser Anniken Jørgensen (25) er nødt til å trekke seg fra konkurransen, og blir altså den andre som forlater parketten som følge av skade eller sykdom.

Influenseren har nemlig pådratt seg lungebetennelse, og har dermed svinget seg på parketten for aller siste gang.

- Eventyrlig reise

25-åringen forteller at det er med et tungt hjerte hun ikke får danse under kveldens sending.

- Det har vært en eventyrlig reise med «Skal vi danse» så langt. Oppturer og nedturer, og jeg har lært så utrolig mye. Så det er med tungt hjerte at jeg ikke kan danse i kveld på grunn av en lungebetennelse. Tusen takk til min dansepartner Santino og resten av gjengen, sier Anniken.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, sier at kveldens sending vil gå som planlagt, og at ingen andre deltakere må forlate konkurransen i kveld.

Det vil bli gjennomført en danseduell som normalt. Deltakeren som får færreste stemmer går inn i neste ukes sending med tre minuspoeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer