«Skal vi danse»:

Sjokkexit: - Gjorde vårt beste

Nå er det bare fem par igjen.

SISTE DANS: Birgit Skarstein ble ikke stemt videre i TV2-programmet «Skal vi danse». Bilder: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld har de seks resterende parene i «Skal vi danse» tatt seerne med verden rundt, da det var duket for temasendingen «Dra verden rundt». Foruten å danse hver sin reiseinspirerte dans, der vi ble tatt med til blant annet Kongo og Cuba, danset tre og tre av deltakerne en gruppedans.

Gjennom sesongen har nivået blitt høyt blant deltakerne, og det begynner å bli vanskelig å gjette seg til hvem som nå muligens ryker ut. Dommerpoengene og stemmer fra seerne lyver derimot ikke. Etter programmets første halvdel, ble det klart at Thomas Alsgaard og Andreas Wahl hadde kveldens laveste poengsummer.

Måtte hjem

Det var derimot ikke sånn at de nødvendigvis havnet i duell sammen. Duellantene som måtte i ilden var Michael Andreassen og Birgit Skarstein. Sistnevnte hadde langt flere dommerpoeng enn Andreassen, men hadde altså ikke klart å fri til seerne.

Etter en intens danseduell, ble det klart at Birgit Skarstein må forlate konkurransen og reisen. Hun har vært en forhåndsfavoritt lenge, og exiten kommer derfor overraskende på. Dommerne uttalte også at det gjerne var Skarstein de ville ha med videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer