Sjokket: Innrømmer alt

Influenseren Orla Melissa Sloan (21) stalket og trakassert tre Chelsea-spillere i lang tid. Nye detaljer vekker oppsikt, og nå innrømmer hun alt.

MØTTE I RETTEN: Orla Melissa Sloan. Foto: NTB
MØTTE I RETTEN: Orla Melissa Sloan. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Orla Melissa Sloan (22) innrømmet onsdag å ha stalket to Chelsea-spillere og ha trakassert en siste Chelsea-spiller. 22-åringen la kortene på bordet i Westminster Magistrates' Court i London.

Vi må tilbake til 2020 for å finne starten på historien. Da ble Sloan invitert på fest hjemme hos Ben Chilwell. De to hadde chattet en periode på Instagram.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

På festen møtte hun Mason Mount, og de hoppet i høyet sammen. De neste seks månedene hadde de sporadisk kontakt, før Mount valgte å avslutte forholdet, skriver The Sun.

- Da han informerte Miss Sloan om dette, ble han utsatt for et bombardement av meldinger, forklarte aktor Jason Seetal i retten, gjengitt hos NTB.

Mount blokkerte nummeret til Sloan, men i løpet av den kommende perioden skal hun ha kontaktet ham fra 21 ulike telefonnummer. I en uttalelse sier Mount at han var bekymret over egen sikkerhet:

- Miss Sloan vet omtrent hvor jeg bor og hvor jeg trener. Jeg er bekymret for at om hun ikke klarer å kontakte meg, kan hun dukke opp på treningssenteret mitt, forklarte Mount i en uttalelse.

Martin Ødegaard er på plass i Oslo. Video: Andreas Fadum Vis mer

På et tidspunkt under det digitale bomberegnet krevde Sloan en unnskyldning, og i en SMS skrev hun: «Sier du ikke unnskyld så kommer du til å aktivisere en ny karakter - «Devil Baby».

Hva denne karakteren er i stand til vet ikke Dagbladet, men at livet ikke nødvendigvis blir enklere med en «Devil Baby» i spill - er ikke umulig å tenke seg til.

BLE STALKET OG TRAKKASERT: Mason Mount og Ben Chilwell. Foto: NTB
BLE STALKET OG TRAKKASERT: Mason Mount og Ben Chilwell. Foto: NTB Vis mer

I tillegg til meldingene til Mount, skal også venner, familiemedlemmer, Ben Chilwell og tidligere Chelsea-spillere Billy Gilmour - som da hadde signert for Brighton - ha fått et hav av meldinger.

Billy Gilmour skal ha blitt stalket av 21-åringen i seks uker, og i den perioden hevdet Sloan også at hun var gravid overfor Gilmour.

«FLOW KINGZ»: Erling Braut Haalands sangferdigheter blir tatt godt i mot av City-personlighet Braydon Bent. Video/reporter: Melina Pambou Sundfør / Rødt Kort. Vis mer

Det preget Brighton-spilleren:

- Jeg greide ikke å sove, og måtte ha sovepiller. Det hadde en negativ effekt både karrieren min og prestasjonen på banen. Jeg var ny i byen og hadde ingen familie eller venner, sa Gilmour ifølge iNews.

Sloan erkjente seg skyldig i anklagene som er rettet mot henne onsdag. Straffutmålingen er ventet 20. juni. Tiltalte risikerer fengselsstraff, skriver NTB.

LES OGSÅ: - Kan ikke leve normalt lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer