Geri Halliwell i Spice Girls:

Sjokkerte verden i 1998 - nå sier hun unnskyld

- Jeg skulle sagt det for lenge siden.

TULBULENT TID: Geri Halliwell forlot Spice Girls brått og uventet i 1998. Her er hun og Mel B avbildet i midten av mai det året - like før hun slapp bomben. Foto: NTB scanpix
TULBULENT TID: Geri Halliwell forlot Spice Girls brått og uventet i 1998. Her er hun og Mel B avbildet i midten av mai det året - like før hun slapp bomben. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var det 20 år siden Spice Girls-fans over hele verden fikk seg et sjokk de sent vil glemme. Geri Halliwell (46), bedre kjent som «Ginger Spice», trakk seg brått fra den populære 90-tallsgruppa midt under verdensturneen i 1998.

En rekke fans hadde ventet spent på å få se den britiske jentegruppa, men kort tid før konserten i Oslo i slutten av mai det året, ble det kjent at Halliwell var syk. Konserten gikk likevel som planlagt - men uten Geri.

Etter dette ble Spice Girls aldri det samme. Bare dager etter konserten i Oslo, annonserte Geri Halliwell at hun hadde forlatt gruppa for godt. I 2000 ble resten av gruppa oppløst, og Spice Girls var med det historie.

- Lei meg

I fjor kom imidlertid gledesbeskjeden om at gruppa skulle gjøre comeback og holde flere konserter, noe de har gjort nå de siste ukene. Lørdag rundet de av miniturneen, og det er ett helt spesielt øyeblikk som får enorm oppmerksomhet i sosiale medier.

«Ginger Spice» valgte nemlig å snakke om det som skjedde i 1998, skriver BBC.

- Jeg må si noe jeg skulle ha sagt for lenge siden, sa hun fra scenen på Wembley Stadium i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer