BEINENTE: Jordan har rast ned i vekt de siste ukene, og både kragebein og ribbein er nå godt synelig. Her fra festen etter the Clothes Show i London.  Foto: All Over Press
BEINENTE: Jordan har rast ned i vekt de siste ukene, og både kragebein og ribbein er nå godt synelig. Her fra festen etter the Clothes Show i London. Foto: All Over PressVis mer

Sjokkerte tilskuerne med sin tynne kropp

Jordan har rast ned i vekt etter bruddet med Peter André...

SEHER.NO: 11. mai kom sjokknyheten om at den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) og musikerektemannen Peter André (36) går hver til sitt.

Siden da har de to benyttet enhver anledning til å slenge dritt om hverandre i mediene, og selv om Jordan opprinnelig ønsket ektemannen tilbake, ser det nå ut til at forholdet er historie.

At det traumatiske bruddet har tatt sitt toll på glamourmodellen, både fysisk og psykisk, er likevel svært tydelig.

Fredag viste hun seg for første gang offentlig siden bruddet, da hun gikk catwalk-visning for the Clothes Show Live på ExCel-senteret i London.

Og 30-åringen vekket sjokkreaksjoner blant tilskuerne da hun entret scenen i sin bittelille hvite bikini, skriver Daily Mail.

Hennes tidligere så formfulle kropp, består nå nærmest av skinn og bein, og de enorme silikonpuppene gjorde at overkroppen så enda mindre ut.

Tross de tunge stundene virket det likevel som om modellen var tilbake i sitt ess der hun gikk, og 30-åringen smilte strålende til alle de fremmøtte.

I forrige uke innrømmet også eksmannen Peter André at han var utslitt etter bruddet.

Musikeren skal ha gått ned over seks kilo de siste ukene, og fortalte at han bare ønsker at det hele skal få en rolig avslutning.

Fredag fikk imidlertid "Mysterious Girl"-sangeren en liten oppløftning, da han ble gjenforent med stesønnen Harvey (7), samt barna Junior (3) og Princess Tiiaami (1), som han har med Jordan.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er ingen vei tilbake!