Clare Crawley og Dale Moss:

Sjokkerte seerne - nå råder forvirringen

«The Bachelorette»-parets forhold forvirrer fansen.

FULL FORVIRRING: Forholdet mellom «The Bachelorette»-stjernene Clare Crawley og Dale Moss tok slutt like fort som det begynte. Nå skal de ha funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: Dale Moss / Instagram
FULL FORVIRRING: Forholdet mellom «The Bachelorette»-stjernene Clare Crawley og Dale Moss tok slutt like fort som det begynte. Nå skal de ha funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: Dale Moss / Instagram Vis mer
Publisert

I fjor sjokkerte hårstylisten Clare Crawley (39) da hun troppet opp som den eldste «ungkarskvinnen» gjennom datingprogrammet «The Bachelorette»s 16 sesonger.

Deretter kom overraskelsene på rekke og rad. Allerede etter én dag hadde 39-åringen falt for en av frierne - nemlig Dale Moss (32).

I kulissene nektet angivelig «The Bachelorette»-stjernen å komme ut av rommet sitt for å filme med de andre beilerne, ifølge Life & Style.

Øynene hennes var kun festet på den tidligere fotballspilleren fra South Dakota, og bare tolv dager senere gikk Moss ned på kne og fridde til Crawley.

ALDRI SKJEDD FØR: I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

«Ungkarskvinnen» hadde funnet sin utkårede på rekordtid, og forlot dermed programmet, og Tayshia Adams (30) ble siden Crawleys stedfortreder.

Spekulasjoner på at paret muligens hadde hatt kontakt i forkant av TV-programmet oppstod, men ingen av partene har hittil bekreftet eller avkreftet ryktene.

Brått brudd

Spoler vi noen måneder frem i tid tok kjærligheten slutt for de to realitystjernene. I januar kunngjorde Moss at han og 39-åringen hadde gått hver til sitt.

En kilde overfor Life & Style hevdet at duoen strevde med problemer med tilliten og langdistanseforhold. Rykter om at Moss skal ha vært utro mot Crawley verserte også, men ble avfeid av en kilde nær paret.

«Jeg vil dele dette med dere alle om at Clare og jeg har bestemt oss for å gå hver vår vei. Vi setter pris på kjærligheten og støtten vi har fått fra så mange mennesker, men dette er den beste avgjørelsen for oss begge på dette tidspunktet», skrev Moss på Instagram.

Ekskjærestens annonsering om bruddet falt imidlertid ikke i god jord hos Crawley. Like etterpå refset hun Moss for å dele bruddet med offentligheten - uten hennes samtykke.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

«Jeg ble oppmerksom på en 'gjensidig uttalelse' på det samme tidspunktet som dere ble, så jeg behøvde litt tid på å fordøye dette», skrev hun til følgerne sine på sin Instagram.

Videre skrev 39-åringen blant annet at hun var knust over bruddet.

«Forholdet vårt var ikke perfekt, men jeg kan si at jeg var genuint investert i det av hele mitt hjerte».

I etterkant slettet for øvrig Moss Instagram-innlegget om bruddet.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Sammen igjen

Til tross for at de skal ha gått hver til sitt, ble «The Bachelorette»-profilene observert hånd i hånd i Florida - bare én måned etter bruddnyheten.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant Us Weekly, ønsker paret å gi forholdet en ny sjanse.

- Dale har vært ganske hemmelighetsfull rundt vennene sine når de har spurt om han er sammen med Clare igjen, men det er åpenbart for alle at de er sammen igjen, fortalte en kilde til nettstedet i februar.

- De prøver bare å finne ut av ting og hygger seg i hverandres selskap, røpet kilden videre.

En annen kilde hevdet imidlertid at duoen ikke er klare til å definere hvordan ståa er mellom dem.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- De begynner virkelig å forstå alle vanskelighetene et offentlig forhold kan medføre, og de vil passe på at de gir forholdet den muligheten det fortjener, uten alt stresset og bekymringene som fulgte etter TV-programmet, la kilden til.

Det kan altså se ut til at paret er gjenforent igjen.

Nylig ble dessuten turtelduene sett kyssende i New York City, ifølge People og Us Weekly.

Ifølge et øyenvitne overfor US Weekly skal paret ha spist middag - og holdt hender - på restauranten Peak i storbyen.

- Clare og Dale hadde en spektakulær matopplevelse. Det var en utrolig kveld for begge to, røper en kilde til nettstedet.

Paret har foreløpig ikke kommentert statusen på forholdet offentlig.

LES OGSÅ: Skandalestjernen forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer