<strong>FALSK GOSLING:</strong> Arrangørene bak utdelingen av den tyske film- og TV-prisen Goldene Kamera ble lurt trill rundt, og merket ikke at det var en falsk Ryan Gosling som var ankom showet, før han stod på scenen. Foto: Xposure / NTB Scanpix
FALSK GOSLING: Arrangørene bak utdelingen av den tyske film- og TV-prisen Goldene Kamera ble lurt trill rundt, og merket ikke at det var en falsk Ryan Gosling som var ankom showet, før han stod på scenen. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer

Sjokkerte publikum med en falsk Ryan Gosling

Arrangører lurt trill rundt.

Publisert

(Seoghør.no): Det gikk ikke helt etter planen da det tyske showet Goldene Kamera, skulle dele ut pris til musikalen «La La land».

Goldene Kamera er en av Tysklands mest prestisjetunge priser for film og TV, og «La La Land» fikk prisen for beste internasjonale film. Men det ble raskt klart at mannen som entret scenen etter å ha blitt introdusert som Gosling, og som tok imot prisen på vegne av filmen, ikke var den kjente Hollywoodskuespilleren.

Med tydelig tysk aksent sa han at han ønsket å dedikere prisen til Joko og Klaas.

Humorduo stod bak

Ifølge Vanity Fair var det den tyske humorduoen Joko vs. Klaas som stod bak det hele. Stuntet var ment for programmet deres «Circus HalliGalli».

<strong>IKKE PÅ SCENEN:</strong> Ryan Gosling, som spiller en av hovedrollene i filmen «La La Land» var likevel ikke til stede på scenen under utdelingen av den tyske film og TV-prisen. Foto: AFP
IKKE PÅ SCENEN: Ryan Gosling, som spiller en av hovedrollene i filmen «La La Land» var likevel ikke til stede på scenen under utdelingen av den tyske film og TV-prisen. Foto: AFP Vis mer

Tidlig i januar skal de ha satt opp et falsk booking-byrå, og tatt kontakt med arrangørene bak Goldene Kamera, og fortalte dem at Gosling gjerne ville delta på arrangementet.

De tyske komikerne lurte dermed arrangørene til å tro at Gosling selv ville komme for å motta prisen.

- Vi trodde aldri at det ville gå, aldri på er den mest glamorøse prisutdelingen i landet, live på ZDF (TV-kanal red.anm), sier Klaas Heufer-Umlauf til det tyske nettstedet Meedia.de.

- Kobbel av medarbeidere

Nå krever Funke Mediengruppe, som arrangerer showet, at prisen leveres tilbake. En talsperson for mediegruppen sier til Meedia.de at stuntet ble gjennomført på en måte som ikke umiddelbart vekket mistanke.

- Goslings ankomst foregikk på en måte som ikke er uvanlig for stjerner av dette kaliberet. Han kom med et kobbel av medarbeidere, helt avskjermet, trengte ingen maske, og ingen kjente ham igjen inntil umiddelbart før han gikk på scenen, forklarer talspersonen.

Ropte opp feil Oscar-vinner

Hendelsen under den tyske prisutdelingen, skjer kort tid etter at «La La Land» feilaktig ble utropt som vinner av Oscar for årets beste film.

På konvolutten prisutdeler Warren Beatty hadde i hånda sto det nemlig «Emma Stone, La La Land».

Det viste seg imidlertid at det var «Moonlight» som var riktig vinner, og at Beatty hadde fått feil konvolutt før han gikk på scenen.

LES OGSÅ: Høygravide Ciara utsatt for bilulykke i Los Angeles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer