STYGT SPRÅK: Bradley Cooper refererte til filmkollegaene som «jævlige» under Critic's Choice Award torsdag kveld.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
STYGT SPRÅK: Bradley Cooper refererte til filmkollegaene som «jævlige» under Critic's Choice Award torsdag kveld. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over PressVis mer

Sjokkerte publikum i takketalen

Sandra Bullock og Bradley Cooper overrasket filmkollegaene under Critic's Choice Award.

SEOGHØR.NO: Skuespillere som vinner filmpriser er vanligvis svært så takknemlige og veltalende når de tar imot pris.

Men det var to verbale bomber som torsdag gikk av på scenen under Critics’ Choice Movie Awards.

Sandra Bullock vant pris for beste kvinnelige skuespiller for rollen i «Gravity» og var i et spøkefullt humør under sin takketale.

- Jeg vil takke Jackie Chan, Sylvester Stallone og Jean-Claude Van Damme som har lært meg alt jeg kan, sa Bullock da hun ble avbrutt av musikk.

- Hva f***? Jeg er en actionstjerne! spøkte Bullock.

Kast terning på Critic's Choice Awards-kjolene nederst i saken!

Bryr seg ikke om Oscar

Det tok ikke lang tid før de prominente gjestene igjen fikk et saftig språk servert fra scenen.

Da «American Hustle» vant prisen for beste komedie var det Bradley Cooper som tok imot prisen og refererte til kollegaene sine som «disse jævlige skuespillerne».

Bullock er også nominert til pris for beste kvinnelige skuespiller under Oscar-utdelingen 2. mars. Hun har tidligere fortalt at hun ikke bryr seg om prisutdelinger og at hun ikke venter i spenning for å se om hun vinner Oscar.

- Jeg syns alltid at det er så utenfor min komfortsone. Men jeg er takknemlig. Takknemlig for erfaringen «Gravity» har gitt meg, sa hun til EW.com.

LES OGSÅ: - Sandra trosser tyngdekraften!

 

[views:embed:node_embed:block:68681]