Elton John:

Sjokkerte på scenen

Publikum fikk en uventet opplevelse under legendens konsert.

KASTET KLÆRNE: 79 år gamle Ian «Molly» Meldrum hadde plutselig ikke på seg buksen da han sto ved siden av superstjernen Elton John. Video: Twitter. Vis mer
Publisert

Fredag gikk musikklegenden Elton John (75) på scenen i Melbourne i anledning hans episke Farewell Yellow Brick Road-turné.

Underveis i konserten benyttet John sjansen til å takke en gamme venn.

Musikkanmelder Ian «Molly» Meldrum (79) befant seg nemlig blant publikum da artisten tok til orde for å hylle ham fra scenen. Det skriver australske News.

- Han er helt ærlig en nasjonal skatt. Jeg vil takke ham for all kjærligheten og lojaliteten han har vist meg gjennom årene. Jeg elsker deg, sa John.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

Meldrum dukket deretter opp på scenen slik at de sammen kunne fremføre en versjon av «The Bitch Is Back».

Det ble utdelt både klemmer og kyss mellom de to mennene på scenen. Det var derimot en ting som skjedde som trolig ikke var planlagt.

Meldrum, som sto ved Johns piano, dro ned buksen og viste frem rumpa til alle de fremmøtte, hvor mange benyttet anledningen til å forevige øyeblikket.

Duoen har vært venner i mange år, men det har ikke vært uten problemer. De har blant annet hatt en feide seg imellom som varte i hele sju år.

Elton skal ha kuttet Meldrum ut av livet sitt etter et kontroversielt intervju i august i 2012 på «Sunday Night». Der ble det vist et opptak av sangeren som beskriver Madonna som et «mareritt» og en «stripper».

Under det de trodde var en off-record-samtale langet John ut mot «The Queen of Pop» og sa blant annet at hun hadde vært «forferdelig» mot Lady Gaga, som er gudmor til sønnen Zachary (12).

- Hun er et mareritt. Unnskyld, men karrieren hennes er over - det kan jeg fortelle deg. Turneen hennes har vært en katastrofe, og det kunne ikke skjedd med en større idiot.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Hvis Madonna hadde hatt litt sunn fornuft, ville hun ha laget ei plate som «Ray of Light», holdt seg unna dansegreiene og bare vært en fantastisk popsanger. Men nei da, hun måtte bevise at hun var som … og hun ser ut som en jævla tivolistripper, raste «Hold Me Closer»-sangeren.

John skal ha ment det var Meldrums feil at opptaket ble sendt på TV, noe han selv har benektet. De ble imidlertid venner igjen i 2019.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd for realitypar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer