Clara McGregor:

Sjokkerte på rød løper

Skuespilleren møtte opp med blodig ansikt på filmpremiere.

PREMIERE: Fredag 11. juni var det premiere på filmen «The Birthday Cake», hvor Clara McGregor spiller en av rollene. Foto: MediaPunch/ Shutterstock/ NTB
PREMIERE: Fredag 11. juni var det premiere på filmen «The Birthday Cake», hvor Clara McGregor spiller en av rollene. Foto: MediaPunch/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Clara McGregor (25) er aktuell med filmen «The Birthday Cake». Hun spiller rollen som «Diane», og er i tillegg med å produsere filmen.

Også den verdensberømte faren, Ewan McGregor (50), medvirker i filmen. Han portretterer «Father Kelly», som er en av hovedrollene.

På fredag var det duket for verdenspremieren på filmen, men det var en blodig Clara som møtte opp på den røde løperen.

Nå avslører hun hva som skjedde.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Sendt på legevakten

I et innlegg på sin Instagram-profil deler 25-åringen en rekke bilder fra den aktuelle kvelden. Det melder britiske The Sun.

På bildene kan man se bilder fra premieren, deriblant fra den røde løperen. Hun har også lagt ved et bilde av seg selv sittende i en sykehusseng med blodige kutt over nesen og under øyet.

Til innlegget skriver hun følgende:

«Når et hundebitt sender deg på legevakten 30 minutter før den røde løperen».

Kjendisdatteren deler også bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor hun viser frem antrekket sitt, og skriver spøkefullt:

«Sminke utført av hundetenner.»

SERIEKLAR: Datteren til Paul «Bono» Hewson har en av hovedrollene i den nye HBO-serien «The Luminaries». Video: Rød Løper/HBO. Anbefalt aldersgrense: 12 år. Vis mer

Søppel

Claras foreldre, Ewan og Eve Mavrakis (54) var gift i hele 22 år.

Ewan skapte derfor store overskrifter, da han i 2017 ble tatt på fersken i å kysse sin daværende kollega Mary Elizabeth Winstead (36) - mens han fremdeles var gift med Mavrakis.

Kort tid etter det avslørende kysset valgte Ewan og Mary Elizabeth å stå i skandalen ved å vise seg offentlig sammen mens de gikk hånd i hånd.

Det var derimot ikke bare filmstjernens kone som ble dratt inn i den pikante situasjonen. Det samme ble de fire døtrene deres, blant dem eldstedatteren Clara.

Etter at faren gikk inn i et forhold med sin 13 år yngre motspiller, har spesielt Clara gitt lyd fra seg.

Sommeren 2018 skapte hun overskrifter etter at hun raste mot farens kjæreste på Instagram. Der omtalte hun «Death Proof»-skuespilleren som «søppel» i kommentarfeltet til en fan-konto på Instagram.

RASTE: Clara McGregor holdt ikke tilbake om hva hun syntes om sin nye stemor i et kommentarfelt på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
RASTE: Clara McGregor holdt ikke tilbake om hva hun syntes om sin nye stemor i et kommentarfelt på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Var sint og lei meg

Tidligere har Clara åpnet seg om den spesielle familiesituasjonen i et intervju med The Times.

Den gang innrømmet hun at kommentaren om at farens nye kjæreste var «søppel» kanskje ikke var helt passende, men at det var en reaksjon på sinnet hun følte.

- Det var ikke den mest modne måten å håndtere ting på, men jeg var sint og lei meg, sa hun og fortsatte:

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

- Mye bygget opp til den kommentaren, og det var mye å håndtere. Ikke for å finne på unnskyldninger, men ja. Det var ikke mitt beste øyeblikk.

Clara kunne samtidig fortelle at til tross for at hun tok morens parti, var hun fremdeles glad i faren sin. Hun understreket at forholdet deres ikke kom til å ta slutt, og at til tross for at hun er uenig i enkelte ting han har gjort, elsker hun ham høyt.

LES OGSÅ: Står frem med angst og paranoia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer