Ansel Elgort:

Sjokkerte på Instagram - ble for mye

Rakk å samle inn store summer før bildet ble slettet.

KASTET KLÆRNE: Skuespiller Ansel Elgort ga fansen hakeslep da han denne uken delte et bilde av seg selv kliss naken. Foto: NTB scanpix/ Instagram
KASTET KLÆRNE: Skuespiller Ansel Elgort ga fansen hakeslep da han denne uken delte et bilde av seg selv kliss naken. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere kjendiser har den siste måneden samlet inn og donert penger til folk og bransjer som er rammet av coronapandemien. Der flere har tatt fra egen lomme eller brukt andre uskyldige metoder, har skuespiller Ansel Elgort (26) gått i en litt annen retning.

Tirsdag denne uken var det nemlig flere som fikk hakeslepp, da de inne på Instagram kom over et bilde av «Baby Driver»-stjernen - kliss naken.

Veldedighet

Det var riktignok en god tanke bak nakenbildet som plutselig dukket opp på folks mobilskjermer denne uken.

Til et bilde av seg selv naken i dusjen, oppfordret Elgort nemlig fansen til å sjekke ut en link han hevdet førte til OnlyFans, et nettsted der fans kan betale for å se eksklusivt innhold fra pornoskuespillere.

Det var derimot ikke dit linken førte 26-åringens følgere, slik han hevdet. Istedenfor ble de ført til en donasjonsside, der de ble oppfordret til å donere penger som skulle gi matforsyninger til helsearbeidere som redder coronapasienter ved et sykehus i Brooklyn i New York.

Idet planen så ut til å fungere for «The Fault In Our Stars»-stjernen, som i skivende stund har samlet inn over 2,3 millioner kroner, ble han derimot pent bedt av Instagram om å fjerne bildet, som var i strid med bildeplattformens retningslinjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer