BLOTTLEGGER SEG: - Hun er ikke interessert med mindre hun kan blotte en kroppsdel, hevder The Mirror. Foto: Fame Flynet
BLOTTLEGGER SEG: - Hun er ikke interessert med mindre hun kan blotte en kroppsdel, hevder The Mirror. Foto: Fame FlynetVis mer

Sjokkerte på den røde løperen

Den 18 år gamle TV-stjernen blir stemplet som en «sliten stripper» etter skandaleopptredenen foran fotografene.

SEOGHØR.NO: Den 18 år gamle realitystjernen Courtney Stodden er igjen i hardt vær. Hennes utfordrende stil og merkelige påfunn gjør at Courtney til stadighet havnet i skuddlinjen. Nå er det altså hennes blonde løshår og store bryster som høster kritikk.

- Hun ser kanskje ut som en 45 år gammel sliten stripper, men hun er bare 18 år gammel, skriver nettsiden Celebitchy. 

Den britiske avisen The Mirror har også lagt merke til Courtneys spesielle stil. 

- De tre mest fantastiske tingene med Courtney Stodden: 1. Hun elsker strippesko. 2. Stilen hennes; hun er ikke interessert med mindre hun kan blotte en kroppsdel. 3. Hele hennes eksistens; hun er så glad for å være berømt, og vi elsker det, skriver avisen. 

I forrige uke var Stodden på et moteshow i Los Angeles da hun sjokkerte med halv-pornografiske poseringer på den røde løperen.

Det kan virke som Stodden gjør det meste for å få oppmerksomhet, og nylig lagde hun en video der hun spiller en karakter hun kaller Courtland, som skal være halvsøsteren hennes. I videoen gjør hun narr av seg selv og ekteskapet med skuespiller Doug Hutchison (52). 

- Jeg er fra Washington State. Jeg ville aldri flyttet til Hollywood for å gifte meg med en gammel, avdanket D-list skuespiller, sier Courtney i videoen som raskt ble stemplet som helt bisarr.LES OGSÅ: Kom i undertøyet på premierefest