Julia Fox:

Sjokkerte med veske av menneskehår

Julia Fox' Oscar-antrekk får reaksjoner.

SJOKKFAKTOR: Det er spesielt én detalj som får mye oppmerksomhet i stjernens Oscar-antrekk. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
SJOKKFAKTOR: Det er spesielt én detalj som får mye oppmerksomhet i stjernens Oscar-antrekk. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 94. Oscar-utdelingen av stabelen i Dolby Theater i Hollywood. Begivenheten sto til alle forventninger og inneholdt mildt sagt noen øyeblikk som vil bli husket i flere år fremover.

Gallaen er også kjent for sine flotte og storartede antrekk, og kjendisene skuffet heller ikke da de valset ned den røde løperen.

Blant de villeste antrekkene finner man Julia Fox (32), som var ikledd svart fra topp til tå. Stjernens armpynt var imidlertid detaljen som stjal mest oppmerksomhet.

ETTER SLAGET: Flere videoer viser hva som skjedde i etterkant av Will Smiths slag mot Chris Rock under Oscar-utdelingen natt til mandag. Vis mer

Laget av menneskehår

Fox er langt fra beskjeden når det gjelder klesvalg på den rød løperen, og ved flere tilfeller har 32-åringens sminke og antrekk skapt overskrifter.

Denne ukens Oscar-festiviteter var heller ikke et unntak.

På Oscar-etterfesten til Vanity Fair bar nemlig «Uncut Gems»-stjernen en veske laget av menneskehår samt en kjole skapt av danske Han Kjøbenhavn, som blant annet består av en «hånd» rundt nakken.

HÅRREISENDE: Vesken til Julia Fox vekker oppsikt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HÅRREISENDE: Vesken til Julia Fox vekker oppsikt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Vesken, som har blitt mye omtalt, er laget av den franske hårstylist og hodeplagg-designeren Charlie Le Mindu.

KKs moteredaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir understreker at Fox har bemerket seg innen moteverdenen.

JUKS: Den norske modellen Karoline Bjørnelykke avslørte en hemmelighet fra modellbransjen på sin Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Edward Stenlund. Voice: Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

– Julia Fox ble nærmest over natten moteverdenens nye kjæledegge, og det var kanskje spesielt under moteuken i Paris, arm i arm med Kanye West, at hun og det hun hadde på seg fikk særlig mye oppmerksomhet. Det fikk hun også for denne kjolen signert danske Han Kjøbenhavn – et merke som nok har gått under radaren hos mange, men som nettopp debuterte på Milan Fashion Week med sin første ready-to-wear damekolleksjon, sier Einarsdóttir til Se og Hør.

Hun tror imidlertid at valget om å bære vesken skyldes høy sjokkfaktor, og at veskens unike materiale skaper oppmerksomhet.

- Hva gjelder vesken tror jeg det til syvende og sist handler om å skulle sjokkere. I en verden der vi daglig bombarderes av visuelle inntrykk, skal det mer til enn noen gang å få oppmerksomhet. Men det gjør et stunt som dette, mener hun.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

- Virker høy?

Det omstridte antrekket er likevel ikke det eneste som fansen har bitt seg merke i. 32-åringens følgere peker nemlig også på stjernens øyne, og nærmere spesifikt fargen på de.

«Julia, hvorfor er øynene dine røde? Håper du tar hånd om deg selv», skriver en bekymret fan under Fox' innlegg.

SER RØDT: Under Fox's innlegg strømmer det inn kommentarer om stjernens røde øyne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SER RØDT: Under Fox's innlegg strømmer det inn kommentarer om stjernens røde øyne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Flere mistenker at stjernens røde øyne kan skyldes den tunge sminken eller at det skal gi en effekt av at kjolen «kveler» henne. Noen mener det ser ut som at stjernen har brukt rusmidler.

«Du virker ganske ruset», skriver en annen under bildene.

«Hvor høy var du?» spør en tredje.

Åpner opp om forholdet

Mye på grunn av ekskjæresten Kanye West (44) har Fox vært i medienes søkelys den siste tiden.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer

Det var på Valentinsdagen i år West brøt med Fox etter at de hadde vært kjærester i en måned. Den kortvarige romansen startet etter at de traff hverandre i Miami på nyttårsaften i fjor, og i etterkant tilbrakte de mye tid sammen.

KORTVARIG: Romansen mellom Julia Fox og Kanye West ble en kortvarig affære. Foto: J M Haedrich/SIPA/Shutterstock/NTB
KORTVARIG: Romansen mellom Julia Fox og Kanye West ble en kortvarig affære. Foto: J M Haedrich/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

De troppet blant annet opp på en rekke fester sammen, samt at de flere ganger stilte opp på bilder - både hånd i hånd og kyssende.

- Jeg prøvde mitt beste på å få det til å fungere, men jeg har allerede et fullpakket liv. Hvordan skulle jeg klare å få denne store personligheten til å passe inn? Det var bare ikke bærekraftig, har hun fortalt til New York Times, ifølge Page Six.

- Jeg gikk ned syv kilo i løpet av den måneden, la hun til.

LES OGSÅ: Viste støtte på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer