Julia Fox:

Sjokkerte med veske av menneskehår

Julia Fox' Oscar-antrekk får reaksjoner.

SJOKKFAKTOR: Det er spesielt én detalj som får mye oppmerksomhet i stjernens Oscar-antrekk. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
SJOKKFAKTOR: Det er spesielt én detalj som får mye oppmerksomhet i stjernens Oscar-antrekk. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den 94. Oscar-utdelingen av stabelen i Dolby Theater i Hollywood. Begivenheten sto til alle forventninger og inneholdt mildt sagt noen øyeblikk som vil bli husket i flere år fremover.

Gallaen er også kjent for sine flotte og storartede antrekk, og kjendisene skuffet heller ikke da de valset ned den røde løperen.

Blant de villeste antrekkene finner man Julia Fox (32), som var ikledd svart fra topp til tå. Stjernens armpynt var imidlertid detaljen som stjal mest oppmerksomhet.

Laget av menneskehår

Fox er langt fra beskjeden når det gjelder klesvalg på den rød løperen, og ved flere tilfeller har 32-åringens sminke og antrekk skapt overskrifter.

Denne ukens Oscar-festiviteter var heller ikke et unntak.

På Oscar-etterfesten til Vanity Fair bar nemlig «Uncut Gems»-stjernen en veske laget av menneskehår samt en kjole skapt av danske Han Kjøbenhavn, som blant annet består av en «hånd» rundt nakken.

Vesken, som har blitt mye omtalt, er laget av den franske hårstylist og hodeplagg-designeren Charlie Le Mindu.

KKs moteredaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir understreker at Fox har bemerket seg innen moteverdenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer