BRUTALT ÆRLIG: Den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) har ikke lagt skjul på at ekteskapsbruddet med journalist Chris Wragge (48), var tøft. Nå gir hun ytterligere detaljer rundt årsaken til skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
BRUTALT ÆRLIG: Den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) har ikke lagt skjul på at ekteskapsbruddet med journalist Chris Wragge (48), var tøft. Nå gir hun ytterligere detaljer rundt årsaken til skilsmissen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Victoria Silvstedt:

Sjokkerte med utro-avsløring

Modellen snakker endelig om bakgrunnen for ekteskapsbruddet.

I august 2007 separerte den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) seg fra ektemannen, den amerikanske journalisten Chris Wragge (48).

43-åringen, som giftet seg med Wragge i 2000, hadde tidligere ikke lagt skjul på at ekteskapet var preget av turbulens. Hva som var den konkrete årsaken til samlivsbruddet, ville Silvstedt derimot ikke gå i detalj på - før nå.

I svenske «Sommar i P1» gir modellen brutalt ærlige detaljer om hva som egentlig foregikk bak kulissene, og hva som førte til at forholdet til slutt raknet.

- Jeg jobbet så mye at ekteskapet falt i grus. Det krasjlandet, og jeg var aldri på samme sted i mer enn en uke, sier Silvstedt, ifølge Aftonbladet.

- Framprovoserte skilsmissen

Allerede i oktober 2006 bekreftet modellen at hun og ektemannen hadde problemer.

Ifølge avisen oppsto de virkelige utfordringene da Wragge fikk jobb i Houston, Texas. Da flyttet begge fra California og dit for at han skulle få muligheten til å satse på sin karriere. Samtidig var Silvstedt mer travel enn noensinne.

Paret, som søkte hjelp hos en samlivsterapeut, kjempet ifølge 43-åringen i flere år for å få forholdet på rett kjøl.

Når alt kom til alt, så Silvstedt derimot ingen annen utvei enn å avslutte forholdet. Hun og Wragge ble offisielt skilt i 2009, to år etter at de tok ut separasjon.

ETTERTRAKTET: Victoria Silvstedt har lenge vært vant til et liv i rampelyset. Det har hatt sine opp- og nedturer. Her på amfAR-gallaen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Victoria Silvstedt har lenge vært vant til et liv i rampelyset. Det har hatt sine opp- og nedturer. Her på amfAR-gallaen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg framprovoserte skilsmissen, men beslutningen var ekstremt vanskelig å ta. Det tok meg tre år. Jeg var utro og han tilga meg alltid. Men jeg kunne ikke leve med å bedra ham. Vår separasjon er fortsatt en veldig mørk periode i livet mitt, sier hun, ifølge Aftonbladet.

Silvstedt har i tidligere intervjuer fortalt at deler av årsaken til ekteskapsbruddet skyldtes manglende tid sammen med Wragge.

Dette er imidlertid første gang modellen oppgir utroskap som en medvirkende faktor.

- Jeg tror man må gå gjennom noe slikt for å bli sterkere, og nå kan jeg stå med begge beina plantet på jorda, har Silvstedt tidligere fortalt, ifølge svenske Hänt.

GIFT PÅ NY: Victoria Silvstedts eksmann, Chris Wragge, giftet seg på ny i 2015, denne gang med Sarah Siciliano (t.v.). Paret har sønnen Warner sammen. Foto: Marion Curtis/ StarPix/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix
GIFT PÅ NY: Victoria Silvstedts eksmann, Chris Wragge, giftet seg på ny i 2015, denne gang med Sarah Siciliano (t.v.). Paret har sønnen Warner sammen. Foto: Marion Curtis/ StarPix/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

«Hemmelig» kjæreste

I etterkant av bruddet med Wragge, har Silvstedt vært særdeles ordknapp når det kommer til eget kjærlighetsliv.

I flere år har det imidlertid versert rykter om hvorvidt hun har funnet lykken med den sveitsiske mangemillionæren Maurice Dabbah (55).

I et intervju med Expressen i 2014 ble blant annet relasjonen dem imellom tatt opp av journalisten. Silvstedt kunne da bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, men ønsket ikke å navngi vedkommende.

- Han ønsker ikke å være i mediene, og det kan jeg forstå og respektere. I Frankrike saksøker han aviser som tar paparazzibilder av ham, noe som er veldig bra. Nå har de sluttet å jage oss, fortalte hun.

Victoria Silvstedt gjorde for alvor sitt inntog i rampelyset i 1996, da hun stilte i Playboy og året etter ble kåret til årets «Playmate».

Siden den gang har hun stilt opp for bladet en rekke ganger, og har ellers medvirket i noen få roller i kinofilmer, realityserier og ulike tv-program.

LES OGSÅ: Gikk glipp av datterens store øyeblikk

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Avslører hemmelig kjæreste

Avslører hemmelig kjæreste

Disse bildene setter fart på babyryktene

Disse bildene setter fart på babyryktene

Derfor slutter hun i P3

Derfor slutter hun i P3

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

Viser frem sixpacken fire måneder etter fødselen

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

Stjerneromansen «ingen» visste om. På innsiden av det bisarre ekteskapet

Tragediene og skandalene som rammet «American Idol»-stjernene

Tragediene og skandalene som rammet «American Idol»-stjernene

- Hun har forandret livet mitt til det bedre

- Hun har forandret livet mitt til det bedre

Risikerer full stans i kreftbehandlingen

Risikerer full stans i kreftbehandlingen

Hemmelig pause i forholdet

Hemmelig pause i forholdet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255