Victoria Silvstedt:

Sjokkerte med utro-avsløring

Modellen snakker endelig om bakgrunnen for ekteskapsbruddet.

BRUTALT ÆRLIG: Den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) har ikke lagt skjul på at ekteskapsbruddet med journalist Chris Wragge (48), var tøft. Nå gir hun ytterligere detaljer rundt årsaken til skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
BRUTALT ÆRLIG: Den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) har ikke lagt skjul på at ekteskapsbruddet med journalist Chris Wragge (48), var tøft. Nå gir hun ytterligere detaljer rundt årsaken til skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I august 2007 separerte den tidligere supermodellen Victoria Silvstedt (43) seg fra ektemannen, den amerikanske journalisten Chris Wragge (48).

43-åringen, som giftet seg med Wragge i 2000, hadde tidligere ikke lagt skjul på at ekteskapet var preget av turbulens. Hva som var den konkrete årsaken til samlivsbruddet, ville Silvstedt derimot ikke gå i detalj på - før nå.

I svenske «Sommar i P1» gir modellen brutalt ærlige detaljer om hva som egentlig foregikk bak kulissene, og hva som førte til at forholdet til slutt raknet.

- Jeg jobbet så mye at ekteskapet falt i grus. Det krasjlandet, og jeg var aldri på samme sted i mer enn en uke, sier Silvstedt, ifølge Aftonbladet.

- Framprovoserte skilsmissen

Allerede i oktober 2006 bekreftet modellen at hun og ektemannen hadde problemer.

Ifølge avisen oppsto de virkelige utfordringene da Wragge fikk jobb i Houston, Texas. Da flyttet begge fra California og dit for at han skulle få muligheten til å satse på sin karriere. Samtidig var Silvstedt mer travel enn noensinne.

Paret, som søkte hjelp hos en samlivsterapeut, kjempet ifølge 43-åringen i flere år for å få forholdet på rett kjøl.

Når alt kom til alt, så Silvstedt derimot ingen annen utvei enn å avslutte forholdet. Hun og Wragge ble offisielt skilt i 2009, to år etter at de tok ut separasjon.

ETTERTRAKTET: Victoria Silvstedt har lenge vært vant til et liv i rampelyset. Det har hatt sine opp- og nedturer. Her på amfAR-gallaen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Victoria Silvstedt har lenge vært vant til et liv i rampelyset. Det har hatt sine opp- og nedturer. Her på amfAR-gallaen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg framprovoserte skilsmissen, men beslutningen var ekstremt vanskelig å ta. Det tok meg tre år. Jeg var utro og han tilga meg alltid. Men jeg kunne ikke leve med å bedra ham. Vår separasjon er fortsatt en veldig mørk periode i livet mitt, sier hun, ifølge Aftonbladet.

Silvstedt har i tidligere intervjuer fortalt at deler av årsaken til ekteskapsbruddet skyldtes manglende tid sammen med Wragge.

Dette er imidlertid første gang modellen oppgir utroskap som en medvirkende faktor.

- Jeg tror man må gå gjennom noe slikt for å bli sterkere, og nå kan jeg stå med begge beina plantet på jorda, har Silvstedt tidligere fortalt, ifølge svenske Hänt.

GIFT PÅ NY: Victoria Silvstedts eksmann, Chris Wragge, giftet seg på ny i 2015, denne gang med Sarah Siciliano (t.v.). Paret har sønnen Warner sammen. Foto: Marion Curtis/ StarPix/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix
GIFT PÅ NY: Victoria Silvstedts eksmann, Chris Wragge, giftet seg på ny i 2015, denne gang med Sarah Siciliano (t.v.). Paret har sønnen Warner sammen. Foto: Marion Curtis/ StarPix/ REX/ Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

«Hemmelig» kjæreste

I etterkant av bruddet med Wragge, har Silvstedt vært særdeles ordknapp når det kommer til eget kjærlighetsliv.

I flere år har det imidlertid versert rykter om hvorvidt hun har funnet lykken med den sveitsiske mangemillionæren Maurice Dabbah (55).

I et intervju med Expressen i 2014 ble blant annet relasjonen dem imellom tatt opp av journalisten. Silvstedt kunne da bekrefte at hun hadde en ny kjæreste, men ønsket ikke å navngi vedkommende.

- Han ønsker ikke å være i mediene, og det kan jeg forstå og respektere. I Frankrike saksøker han aviser som tar paparazzibilder av ham, noe som er veldig bra. Nå har de sluttet å jage oss, fortalte hun.

Victoria Silvstedt gjorde for alvor sitt inntog i rampelyset i 1996, da hun stilte i Playboy og året etter ble kåret til årets «Playmate».

Siden den gang har hun stilt opp for bladet en rekke ganger, og har ellers medvirket i noen få roller i kinofilmer, realityserier og ulike tv-program.

LES OGSÅ: Gikk glipp av datterens store øyeblikk