Taylor Swift:

Sjokkerte med tordentale

Går hardt ut mot musikkmanager Scooter Braun.

TORDNER: Taylor Swift (30) brukte takketalen på Billboard Women in Music»-utdelingen til å tordne mot musikkmanager Scooter Braun. Foto: NTB Scanpix
TORDNER: Taylor Swift (30) brukte takketalen på Billboard Women in Music»-utdelingen til å tordne mot musikkmanager Scooter Braun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke særlig ofte at superstjernen Taylor Swift (30) fremfører noe annet enn låter om kjærlighetssorg eller sitt personlige liv.

Det gjorde hun derimot torsdag denne uken under Billboard Women in Music-utdelingen, der hun ble hedret med den aller første «Billboard Woman of the Decade»-prisen.

Der benyttet hun nemlig anledningen til å levere en tordentale fra scenen mot musikkmanageren Scooter Braun (38), ifølge blant andre People.

Bakgrunnen for talen er at Braun, som er manager for artister som Justin Bieber og Ariana Grande, kjøpte opp andeler i firmaet som eier rettighetene til en del av musikken hennes.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Det at Braun er deleier i firmaet gjør henne «kvalm» og hun mener det er «det verste som kunne skjedd». I tillegg hevdet hun seg utsatt for «manipulativ mobbing», det skrev hun i et lengre Tumblr-innlegg i sommer.

Feiden fortsatte da artisten beskyldte Braun for å nekte henne å opptre med sine gamle sanger, ifølge blant andre People.

Går hardt ut mot manageren

I takketalen går 30-åringen dermed hardt ut mot manageren og andre i industrien som angivelig har prøvd å få henne til å tie, noe hun refererer til som «definisjonen av giftig, mannlig privilegium».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer